/ Gündem Haberleri / Ordu’da ulaşımda rekor yatırım

Ordu’da ulaşımda rekor yatırım

MANŞET
0

ORDU (İGFA) - Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.

Mehmet Hilmi Güler’in öncülüğünde hayata geçirilen yatırımlarla Ordu’nun dört bir yanında yıllardır çözüm bekleyen ulaşım sorunlarına neşter vurulurken, mahalle ve grup yolları başta olmak üzere il genelindeki yol ağı kapsamlı çalışmalarla yenileniyor.

ULAŞIM STANDARTI YÜKSELTİLDİ Ordu gibi coğrafi şartları nedeniyle yol yapımının büyük emek ve maliyet gerektirmesine rağmen çalışmalarını tam gaz sürdüren Büyükşehir Belediyesi ekipleri, 2019 yılından bugüne kadar 2 bin 860 km’lik yol yapım ve yenileme çalışmasını tamamladı.

Bu devasa rakam yatırımın büyüklüğünü gözler önüne serdi.

Sıcak asfalt, emülsiyon asfalt, beton yol ile ilçe merkezlerinden kırsal mahallelere kadar uzanan yatırımlarla vatandaşların günlük yaşamını kolaylaştıran ulaşım ağı güçlendirilirken, özellikle mahalle ve grup yollarında gerçekleştirilen çalışmalar sayesinde ulaşım daha güvenli ve konforlu hale getirildi.

ÇALIŞMALAR TAM GAZ DEVAM EDİYOR 2 bin 860 kilometrelik yol yatırımıyla Ordu’nun ulaşım altyapısında önemli bir dönüşüm gerçekleştiren Büyükşehir Belediyesi, şehrin dört bir yanında ulaşım konforunu artırmaya devam edecek.

Google News'te Takip Et E-Manşet haberlerini Google Haberler'den anında okuyun
YouTube Kanalimiz

Roportajlar, insan hikayeleri, belgeseller...
Binlercesi YouTube kanalimizda.

Abone Ol
Whatsapp Hattı Son dakika haberler için bizi takip edin! 0501 565 85 16
Mobil Uygulama
"

Mobil Uygulamamız Yayında! Binlerce haberden anında haberdar ol, ilgi alanına göre haber oku.

"

Çok Yakında!

Mobil uygulamamız üzerinde çalışıyoruz. Çok yakında App Store ve Google Play'de yayında olacak!