/ Gündem Haberleri / Nilüfer Gölyazı’da “La Serva Padrona” sahnelendi

Nilüfer Gölyazı’da “La Serva Padrona” sahnelendi

MANŞET
0

BURSA (İGFA) - Nilüfer Belediyesi’nin geçtiğimiz yıl başlattığı opera gösterileri, bu yıl da“Bahar Operası” temasıyla sanatseverlerle buluşmaya devam ediyor.

Program kapsamında, Giovanni Battista Pergolesi’nin ünlü komik operası “La Serva Padrona” (Hanım Olan Hizmetçi), Gölyazı Kültürevi’nin (Aziz Panteleimon Kilisesi) tarihi atmosferinde sahnelendi.

Brooklyn Chamber Opera tarafından sahneye taşınan gösteriye, Nilüfer Belediye Başkan Yardımcısı Okan Şahin, Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir’in eşi Nuray Özdemir de katıldı.

Yönetmenliğini Cihan Uçan’ın yaptığı operada, Cihan Uçan, Ezgi Ünal ve Akdora Kalyoncu sahne alırken, piyanoda ise Aylin Özuğur Yalınız eşlik etti. Zengin ve bekar Uberto’nun, kurnaz ve inatçı hizmetçisi Serpina ile girdiği tatlı sert çekişmeyi anlatan opera izleyicilerden de büyük alkış aldı.

Google News'te Takip Et E-Manşet haberlerini Google Haberler'den anında okuyun
YouTube Kanalimiz

Roportajlar, insan hikayeleri, belgeseller...
Binlercesi YouTube kanalimizda.

Abone Ol
Whatsapp Hattı Son dakika haberler için bizi takip edin! 0501 565 85 16
Mobil Uygulama
"

Mobil Uygulamamız Yayında! Binlerce haberden anında haberdar ol, ilgi alanına göre haber oku.

"

Çok Yakında!

Mobil uygulamamız üzerinde çalışıyoruz. Çok yakında App Store ve Google Play'de yayında olacak!