/ Gündem Haberleri / Memurlara izin müjdesi

Memurlara izin müjdesi

MANŞET
0

Ankara'da 7-8 Temmuz tarihlerinde NATO Devlet ve Hükümet Başkanları Zirvesi gerçekleştirilecek. Başkentte yoğun güvenlik önlemleri uygulanacak. Şehir trafiği ve kamu hizmetleri için özel planlamalar yapılacak.

9 İLÇEDE MEMURA İDARİ İZİN Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreterliği tarafından kamu kurumlarına gönderilen yazıya göre, Ankara'nın bazı ilçelerinde görev yapan kamu personeli 6-12 Temmuz haftasında idari izinli sayılacak.

Kararın zirve sürecinde oluşabilecek yoğunluğun azaltılması ve güvenlik operasyonlarının daha sağlıklı yürütülmesi amacıyla alındığı belirtildi.

İdari izin uygulaması Altındağ, Çankaya, Etimesgut, Gölbaşı, Keçiören, Mamak, Pursaklar, Sincan ve Yenimahalle ilçelerinde görev yapan kamu çalışanlarını kapsayacak.

Ancak zirvede aktif görev alacak personel ile sağlık, güvenlik, ulaşım, altyapı ve acil durum hizmetlerinde çalışan görevliler izin kapsamı dışında tutulacak.

ETKİNLİKLERE SINIRLAMA Zirve haftasında Ankara genelinde sınav, mezuniyet töreni, konser, şenlik ve benzeri toplu etkinliklerin planlanmaması yönünde kurumlara bilgilendirme yapıldığı da öğrenildi.

Yetkililer alınan tedbirlerin şehirde oluşabilecek güvenlik risklerini en aza indirmeyi hedeflediğini belirtiyor.

Google News'te Takip Et E-Manşet haberlerini Google Haberler'den anında okuyun
YouTube Kanalimiz

Roportajlar, insan hikayeleri, belgeseller...
Binlercesi YouTube kanalimizda.

Abone Ol
Whatsapp Hattı Son dakika haberler için bizi takip edin! 0501 565 85 16
Mobil Uygulama
"

Mobil Uygulamamız Yayında! Binlerce haberden anında haberdar ol, ilgi alanına göre haber oku.

"

Çok Yakında!

Mobil uygulamamız üzerinde çalışıyoruz. Çok yakında App Store ve Google Play'de yayında olacak!