/ Gündem Haberleri / Manisa'da çevre kirliliğine geçit yok

Manisa'da çevre kirliliğine geçit yok

MANŞET
0

MANİSA (İGFA) - Daha yeşil ve yaşanabilir bir Manisa hedefiyle saha denetimlerini aralıksız sürdüren ekipler, Kırkağaç İlçe Jandarma Komutanlığı ile koordineli bir şekilde, sıvı atıklarını doğaya ve akarsuya usulsüz bir şekilde tahliye ettiği belirlenen işletme hakkında gerekli yasal işlemleri başlattı.

“GELECEĞİMİZ İÇİN ÇEVREYİ KORUMAYA KARARLIYIZ” Gelecek nesillere daha sağlıklı bir çevre bırakma vizyonuyla hareket ettiklerini vurgulayan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Besim Dutlulu, ekiplerin sahada aktif denetimlerini sürdürdüğünü belirtti.

Başkan Dutlulu, konuyla ilgili şu ifadeleri kullandı: “Çocuklarımızın daha sağlıklı bir çevrede yetişmesi ve geleceğe güvenle bakabilmesi için çevremizi kirleten hiçbir eyleme göz yummayacağız. Çevre kirliliğine karşı mücadelemiz kararlılıkla sürecek.

Denetimlerimizi daha da sıkılaştırarak doğamızı korumaya devam edeceğiz.”

Google News'te Takip Et E-Manşet haberlerini Google Haberler'den anında okuyun
YouTube Kanalimiz

Roportajlar, insan hikayeleri, belgeseller...
Binlercesi YouTube kanalimizda.

Abone Ol
Whatsapp Hattı Son dakika haberler için bizi takip edin! 0501 565 85 16
Mobil Uygulama
"

Mobil Uygulamamız Çok Yakında! Binlerce haberden anında haberdar ol, ilgi alanına göre haber oku.

"

Çok Yakında!

Mobil uygulamamız üzerinde çalışıyoruz. Çok yakında App Store ve Google Play'de yayında olacak!