/ Gündem Haberleri / Manisa Büyükşehir'den mezarlık ziyaretleri

Manisa Büyükşehir'den mezarlık ziyaretleri

MANŞET
0

MANİSA (İGFA) - Mezarlıklar Dairesi Başkanlığı koordinesinde düzenlenen etkinlikte, Mezarlıklar Dairesi Başkanı Yaşar Selcan, Defin Hizmetleri Şube Müdürü Lütfiye Topluca ve Mezarlık Bakım Onarım Şube Müdürü Fatih Uzun sahada vatandaşlarla bir araya geldi.

Özellikle yoğunluğun yaşandığı Kırtık ve Çatal mezarlıklarında kurulan stantlarda dağıtımlar düzenli bir şekilde yapıldı. Uygulama, yalnızca merkez ilçelerle sınırlı kalmayarak Manisa’nın en uzak mahallelerinden en büyük ilçelerine kadar toplam 17 ilçede aynı anda hayata geçirildi.

Şehir merkezinde özellikle yoğunluğun en üst seviyede olduğu Kırtık ve Çatal Mezarlıkları girişlerinde kurulan hizmet noktalarında, belediye çalışanları vatandaşları karşılayarak çiçek ve Yasin-i Şerif takdiminde bulundu.

Gün boyu süren çalışmalar neticesinde toplamda 20 bin adet Yasin-i Şerif ve 20 bin adet çiçek Manisalılara ulaştırıldı.

Ziyaretlerin daha huzurlu bir atmosferde gerçekleşmesini amaçlayan Büyükşehir Belediyesi, bayram öncesinde mezarlıklarda temizlik, bakım ve onarım çalışmalarını da tamamlayarak alanları ziyarete uygun hale getirdi.

Belediye ekipleri, gün boyu sahada kalarak vatandaşlara yönlendirme ve destek hizmeti sağlamaya devam etti.

Google News'te Takip Et E-Manşet haberlerini Google Haberler'den anında okuyun
YouTube Kanalimiz

Roportajlar, insan hikayeleri, belgeseller...
Binlercesi YouTube kanalimizda.

Abone Ol
Whatsapp Hattı Son dakika haberler için bizi takip edin! 0501 565 85 16
Mobil Uygulama
"

Mobil Uygulamamız Yayında! Binlerce haberden anında haberdar ol, ilgi alanına göre haber oku.

"

Çok Yakında!

Mobil uygulamamız üzerinde çalışıyoruz. Çok yakında App Store ve Google Play'de yayında olacak!