/ Gündem Haberleri / Kütahya'ya yeni Kent Lokantası geliyor

Kütahya'ya yeni Kent Lokantası geliyor

MANŞET
0

KÜTAHYA (İGFA) - Kütahya Belediyesi başkan yardımcıları ve ilgili birim müdürlerinin de eşlik ettiği inceleme kapsamında proje alanını yerinde değerlendiren Belediye Başkanı Eyüp Kahveci, planlanan çalışmalara ilişkin fikir alışverişinde bulundu.

Bölgenin fiziki durumu, vatandaşlarımızın ihtiyaçları ve uygulama süreci hakkında değerlendirmelerde bulunulan incelemelerde, projenin en verimli şekilde hayata geçirilmesi için izlenecek yol haritası ele alındı.

Sosyal belediyecilik anlayışıyla hizmet üretmeye devam edileceğini belirten Başkan Kahveci, Kent Lokantası projesinin uygun fiyatlı ve sağlıklı yemek hizmetine erişimi kolaylaştıracağını ifade etti.

Zafertepe Mahallesi'nde planlanan yatırımın, mahalle sakinlerine ve çevredeki vatandaşlara önemli katkı sağlayacağını vurguladı. İncelemelerin ardından teknik değerlendirmelerin tamamlanmasıyla birlikte projenin en kısa sürede hayata geçirilmesi için çalışmaların sürdürüleceği belirtildi.

Google News'te Takip Et E-Manşet haberlerini Google Haberler'den anında okuyun
YouTube Kanalimiz

Roportajlar, insan hikayeleri, belgeseller...
Binlercesi YouTube kanalimizda.

Abone Ol
Whatsapp Hattı Son dakika haberler için bizi takip edin! 0501 565 85 16
Mobil Uygulama
"

Mobil Uygulamamız Yayında! Binlerce haberden anında haberdar ol, ilgi alanına göre haber oku.

"

Çok Yakında!

Mobil uygulamamız üzerinde çalışıyoruz. Çok yakında App Store ve Google Play'de yayında olacak!