Kocaeli’nin Darıca ilçesinde denizde bir erkek cesedi bulundu. Olay yerine gelen ekipler, cesedi kimlik tespiti için Adli Tıp Kurumu’na gönderdi. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.
Kocaeli’nin Darıca ilçesinde, Piri Reis Mahallesi Yelkenkaya Caddesi açıklarında denizde bir erkek cesedi bulundu. Olay, bugün saat 14.00 sıralarında bir sitenin iskelesi açıklarında denizde hareketsiz duran erkeği gören vatandaşların 112 Acil Çağrı Merkezi’ne haber vermesiyle ortaya çıktı.
Ekipler Olay Yerine Sevk Edildi İhbar üzerine bölgeye sahil güvenlik, AFAD, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ekipler tarafından denizden çıkarılan ceset tekneye alınarak iskeleye getirildi.
Yapılan ilk incelemede, cesedin 50’li yaşlarda bir erkeğe ait olduğu ve bazı bozulmaların görüldüğü belirlendi. Kimlik ve Ölüm Nedeni İçin Adli Tıp’a Gönderildi Ceset, ölüm nedeni ve kimlik tespiti için Gebze Fatih Devlet Hastanesi Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.
Olayla ilgili polis tarafından soruşturma başlatıldı.


Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!