/ Gündem Haberleri / Kocaeli İzmit'te uzun bekleyiş sona eriyor

Kocaeli İzmit'te uzun bekleyiş sona eriyor

MANŞET
0

KOCAELİ (İGFA) - İzmit Belediyesi, vatandaşların önemli bir ihtiyacına daha çözüm üretiyor. Uzun yıllardır mahalle sakinlerinin talep ettiği taziye evi projesi, Tüysüzler Mahallesi’nde hayata geçiriliyor.

İzmit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, proje kapsamında alanda düzenleme çalışmalarına başladı.

MODERN VE KULLANIŞLI BİR ALAN OLACAK Çalışmaların başladığı alanda incelemelerde bulunan İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Lütfü Obuz, Fen İşleri Müdürü Burak Güreşen, Muhtarlık İşleri Müdürü Ozan Aksu ve Tüysüzler Mahalle Muhtarı Songül Yalçın, proje süreci hakkında bilgi aldı.

Mahalle sakinlerinin uzun süredir beklediği taziye evi, vatandaşların acı günlerinde bir araya gelebileceği, misafirlerini ağırlayabileceği modern ve kullanışlı bir alan olacak.

Google News'te Takip Et E-Manşet haberlerini Google Haberler'den anında okuyun
YouTube Kanalimiz

Roportajlar, insan hikayeleri, belgeseller...
Binlercesi YouTube kanalimizda.

Abone Ol
Whatsapp Hattı Son dakika haberler için bizi takip edin! 0501 565 85 16
Mobil Uygulama
"

Mobil Uygulamamız Yayında! Binlerce haberden anında haberdar ol, ilgi alanına göre haber oku.

"

Çok Yakında!

Mobil uygulamamız üzerinde çalışıyoruz. Çok yakında App Store ve Google Play'de yayında olacak!