/ Gündem Haberleri / Kılıç sesleri Bursa'da yankılanacak

Kılıç sesleri Bursa'da yankılanacak

MANŞET
0

BURSA (İGFA) - Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Osmanlı’nın Bursa’yı fethinin 700. yılı etkinlikleri kapsamında, şehrin zengin tarihi ve kültürel değerini gözler önüne serecek organizasyonlara bir yenisi daha ekleniyor.

27 Haziran Cumartesi günü gerçekleştirilecek olan organizasyonla Bursalılar, dönemin atmosferini yakından hissedecek. Türkiye’nin çeşitli şehirlerinden gelen 24 sporcunun mücadele edeceği turnuva, tarih, spor ve sanatı, şehrin simge yapılarından Zindankapı’nın mekânsal derinliğinde buluşturacak.

Deneyimli hakemler gözetiminde ve güvenliği sağlanmış ekipmanlarla gerçekleştirilecek organizasyon, saat 10.30’da Pınarbaşı Fetih Kapı önünden başlayacak olan Kılıç Korteji ile start alacak.

Sırasıyla ilk tur müsabakaları, özel gösteri karşılaşmaları, eleme turları ile gün boyu sürecek olan turnuva, saat 20.00’deki final karşılaşmasıyla tamamlanacak.

Google News'te Takip Et E-Manşet haberlerini Google Haberler'den anında okuyun
YouTube Kanalimiz

Roportajlar, insan hikayeleri, belgeseller...
Binlercesi YouTube kanalimizda.

Abone Ol
Whatsapp Hattı Son dakika haberler için bizi takip edin! 0501 565 85 16
Mobil Uygulama
"

Mobil Uygulamamız Yayında! Binlerce haberden anında haberdar ol, ilgi alanına göre haber oku.

"

Çok Yakında!

Mobil uygulamamız üzerinde çalışıyoruz. Çok yakında App Store ve Google Play'de yayında olacak!