/ Gündem Haberleri / Kayseri Talas'ta işletmelere hijyen denetimi

Kayseri Talas'ta işletmelere hijyen denetimi

MANŞET
0

KAYSERİ (İGFA) - Kayseri Talas'taki denetimler sırasında özellikle gıda depolama alanları detaylı şekilde gözden geçiriliyor. Soğuk hava depolarındaki ürünlerin saklama sıcaklıklarından raf düzenine kadar tüm koşullar titizlikle inceleniyor.

Son kullanma tarihi yaklaşan ya da uygun şartlarda muhafaza edilmeyen ürünlere el konuluyor. MASA MASA KONTROL Kafe ve restoran denetimlerinde masa düzeninden hijyene, kullanılan malzemelerin temizliğinden işletmelerin genel uygunluğuna kadar pek çok unsur kontrol ediliyor.

Denetimler sonucunda gereken şartları sağlamadığı tespit edilen işletmelere cezai müeyyide uygulanıyor. DENETİMLER SÜRECEK Talas Belediyesi, vatandaşların yaşam kalitesini yükseltmeyi amaçlayan bu denetimleri aralıksız olarak sürdürecek.

Google News'te Takip Et E-Manşet haberlerini Google Haberler'den anında okuyun
YouTube Kanalimiz

Roportajlar, insan hikayeleri, belgeseller...
Binlercesi YouTube kanalimizda.

Abone Ol
Whatsapp Hattı Son dakika haberler için bizi takip edin! 0501 565 85 16
Mobil Uygulama
"

Mobil Uygulamamız Yayında! Binlerce haberden anında haberdar ol, ilgi alanına göre haber oku.

"

Çok Yakında!

Mobil uygulamamız üzerinde çalışıyoruz. Çok yakında App Store ve Google Play'de yayında olacak!