/ Gündem Haberleri / Kayseri Melikgazi'de 95 daire sahibini buldu

Kayseri Melikgazi'de 95 daire sahibini buldu

MANŞET
0

KAYSERİ (İGFA) - Kayseri Melikgazi’deki kentsel dönüşüm çalışmaları ile insan odaklı, yaşam kalitesini önceleyen yapılaşmanın devam ettiğini hatırlatan Melikgazi Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Palancıoğlu, “Melikgazi Belediyesi olarak birçok alanda kentsel dönüşüm çalışmalarımız devam ediyor.

Bu kapsamda Anbar Mahallemizde, 2. etap projemizde 7 blok, 265 daire yapacağız. Bu bloklarımızdan 3 bloğumuz tamamlandı. Türkiye’de Melikgazi Belediyemiz kadar kentsel dönüşüm yapan ikinci bir ilçe belediyesi yok. Anbar Mahallemiz de kentsel dönüşüm yaptığımız mahallelerimizden bir tanesi.

İnşallah yakında yeni temeller de atacağız. Bugün burada 95 adet dairenin kura çekimini yaptık. 39 hak sahibimiz kura ile yeni evlerine kavuştu” dedi. İlk kurayı kendisi çeken Başkan Palancıoğlu, hak sahibine yeni evinin hayırlı olmasını diledi.

Google News'te Takip Et E-Manşet haberlerini Google Haberler'den anında okuyun
YouTube Kanalimiz

Roportajlar, insan hikayeleri, belgeseller...
Binlercesi YouTube kanalimizda.

Abone Ol
Whatsapp Hattı Son dakika haberler için bizi takip edin! 0501 565 85 16
Mobil Uygulama
"

Mobil Uygulamamız Yayında! Binlerce haberden anında haberdar ol, ilgi alanına göre haber oku.

"

Çok Yakında!

Mobil uygulamamız üzerinde çalışıyoruz. Çok yakında App Store ve Google Play'de yayında olacak!