/ Gündem Haberleri / İzmit Belediyesi'nden dezavantajlı bireylere yüzme eğitimi

İzmit Belediyesi'nden dezavantajlı bireylere yüzme eğitimi

MANŞET
0

KOCAELİ (İGFA) - İzmit Belediyesinin dezavantajlı bireylerin sporla buluşması amacıyla hayata geçirdiği 8 aylık yüzme eğitimini 235 birey başarıyla tamamladı İzmit Belediyesi, dezavantajlı bireylerin sportif faaliyetlere katılımını artırmak ve fiziksel gelişimlerine katkı sunmak amacıyla çalışmalarını sürdürüyor.

Bu kapsamda Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen yüzme eğitim programı, 18 Eylül itibarıyla tamamlandı. 235 BİREY YÜZME ÖĞRENDİ 8 ay boyunca devam eden eğitimlerde 235 dezavantajlı bireye yüzme eğitimi verildi.

Alanında uzman 4 antrenör ve 1 cankurtaranın eşliğinde gerçekleştirilen çalışmalarda katılımcıların yüzme becerilerinin geliştirilmesinin yanı sıra fiziksel gelişimlerine ve özgüven kazanmalarına da katkı sağlandı. Eğitim sürecini başarıyla tamamlayan 235 birey için sertifika töreni düzenlendi.

Katılımcılara 8 aylık eğitim sürecindeki emeklerini simgeleyen katılım sertifikaları takdim edildi.

VELİLERDEN TEŞEKKÜR Eğitimlere katılan çocukların velileri, süreç boyunca gösterilen özveri ve titiz çalışma dolayısıyla İzmit Belediyesi Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü ekiplerine teşekkürlerini iletti.

Veliler, çocuklarının hem yeni bir beceri kazanmasından hem de spor aracılığıyla sosyal ve fiziksel gelişimlerine katkı sunulmasından duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Google News'te Takip Et E-Manşet haberlerini Google Haberler'den anında okuyun
YouTube Kanalimiz

Roportajlar, insan hikayeleri, belgeseller...
Binlercesi YouTube kanalimizda.

Abone Ol
Whatsapp Hattı Son dakika haberler için bizi takip edin! 0501 565 85 16
Mobil Uygulama
"

Mobil Uygulamamız Yayında! Binlerce haberden anında haberdar ol, ilgi alanına göre haber oku.

"

Çok Yakında!

Mobil uygulamamız üzerinde çalışıyoruz. Çok yakında App Store ve Google Play'de yayında olacak!