/ Gündem Haberleri / İzmit Belediyesi’nden Büyükçekmece’ye kültür ve sanat ziyareti

İzmit Belediyesi’nden Büyükçekmece’ye kültür ve sanat ziyareti

MANŞET
0

KOCAELİ (İGFA) - Kocaeli İzmit Belediyesi, kültür ve sanat alanında iş birliklerini geliştirmek amacıyla Büyükçekmece Belediyesi’ne ziyaret gerçekleştirdi.

Heyette Kültür, Sanat ve Sosyal İşler Müdürü Ufuk Aktürk, Koordinatör Eray Bodur, Sahne İzmit Halk Dansları Koordinatörü Enis Üstüntaş, AB Proje Uzmanı Burak Ergelen ve Bando Şefi Hakan Oral yer aldı. KÜLTÜR VE SANAT İŞ BİRLİKLERİ ELE ALINDI Büyükçekmece Belediyesi Başkan Yardımcısı H.

Gürhan Ozanoğlu ve Kültür, Sanat ve Sosyal İşler Müdürü Nazan Karagözoğlu’nun katılımıyla gerçekleşen toplantıda, iki belediye arasında önümüzdeki süreçte hayata geçirilebilecek sürdürülebilir kültür ve sanat iş birlikleri ele alındı.

FİKİR ALIŞVERİŞİNDE BULUNULDU Görüşmede özellikle Uluslararası İstanbul Büyükçekmece Kültür ve Sanat Festivali’nin yıllara yayılan deneyimi üzerinden değerlendirmeler yapıldı.

Bu kapsamda, bu yıl 14.’sü düzenlenecek olan Uluslararası İzmit Pişmaniye Müzik ve Dans Festivali’nin hazırlık ve uygulama süreçlerine ilişkin karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.

DANS GRUPLARI İZMİT’TE SAHNE ALACAK Toplantıda ayrıca, Büyükçekmece Belediyesi’nin uluslararası iş birliği ağı sayesinde yarışmalarda derece elde eden dans gruplarının İzmit’te düzenlenecek festival kapsamında sahne alması ve festivalin uluslararası ölçekte daha kurumsal bir yapıya kavuşturulması yönünde atılacak adımlar konusunda mutabakata varıldı.

Google News'te Takip Et E-Manşet haberlerini Google Haberler'den anında okuyun
YouTube Kanalimiz

Roportajlar, insan hikayeleri, belgeseller...
Binlercesi YouTube kanalimizda.

Abone Ol
Whatsapp Hattı Son dakika haberler için bizi takip edin! 0501 565 85 16
Mobil Uygulama
"

Mobil Uygulamamız Yayında! Binlerce haberden anında haberdar ol, ilgi alanına göre haber oku.

"

Çok Yakında!

Mobil uygulamamız üzerinde çalışıyoruz. Çok yakında App Store ve Google Play'de yayında olacak!