/ Gündem Haberleri / İzmir'de yolsuzluk soruşturması: İki Belediye Başkanına gözaltı

İzmir'de yolsuzluk soruşturması: İki Belediye Başkanına gözaltı

MANŞET
0

İzmir'de yürütülen yolsuzluk ve rüşvet soruşturması kapsamında Seferihisar ve Balçova belediyelerine yönelik operasyon düzenlendi. Soruşturmada, belediye başkanlarının da aralarında bulunduğu 24 şüpheli gözaltına alındı.

İZMİR - BHA  Seferihisar Belediyesi'ne yönelik soruşturmanın üçüncü dalgasında, Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin, Balçova Belediye Başkanı Onur Yiğit, bazı belediye çalışanları ve iş insanları hakkında gözaltı kararı verildi.

Soruşturma dosyasında, şüphelilerin imar ve inşaat işlemleriyle bağlantılı usulsüzlükler karşılığında elden ve banka üzerinden rüşvet alışverişinde bulunduğu, ayrıca 31 Mart 2024 yerel seçimleri öncesinde rüşvet kapsamında değerlendirilen para transferlerinin tespit edildiği belirtildi.

Sabah saatlerinde gerçekleştirilen operasyonda toplam 24 kişi gözaltına alınırken, soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

Google News'te Takip Et E-Manşet haberlerini Google Haberler'den anında okuyun
YouTube Kanalimiz

Roportajlar, insan hikayeleri, belgeseller...
Binlercesi YouTube kanalimizda.

Abone Ol
Whatsapp Hattı Son dakika haberler için bizi takip edin! 0501 565 85 16
Mobil Uygulama
"

Mobil Uygulamamız Yayında! Binlerce haberden anında haberdar ol, ilgi alanına göre haber oku.

"

Çok Yakında!

Mobil uygulamamız üzerinde çalışıyoruz. Çok yakında App Store ve Google Play'de yayında olacak!