/ Gündem Haberleri / İzmir'de Başkan Eşki minibüsçülerle kahvaltıda buluştu

İzmir'de Başkan Eşki minibüsçülerle kahvaltıda buluştu

MANŞET
0

İZMİR (İGFA) - İzmir Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, günün ilk saatlerinde EVKA-4’teki minibüs son durağını ziyaret ederek esnafla bir araya geldi. Samimi bir ortamda gerçekleşen buluşmada minibüsçülerle birlikte kahvaltı yapan Eşki, esnafın sorun ve taleplerini dinledi.

TRAFİK VE YOL DÜZENLEMELERİ MASAYA YATIRILDI Ziyaret sırasında minibüs esnafının özellikle yol ve trafik düzenlemelerine ilişkin taleplerini not alan Başkan Eşki, bu konularda yürütülen çalışmalar hakkında bilgi verdi.

İlçe genelinde ulaşımı daha düzenli ve güvenli hale getirmek için planlanan adımları paylaşan Eşki, çözüm odaklı bir yaklaşım benimsediklerini ifade etti. TELSİZDEN SÜRÜCÜLERE MESAJ Başkan Eşki, ziyaret sırasında telsiz aracılığıyla görevdeki minibüs şoförlerine de seslenerek kolaylıklar diledi.

Bu jest, sahada çalışan sürücüler tarafından memnuniyetle karşılandı. DURAK ALANI YENİLENECEK Minibüs esnafı, Başkan Eşki’ye hem ziyareti hem de yürüttüğü çalışmalar için teşekkür ederken, durak alanının iyileştirilmesine yönelik taleplerini iletti.

Eşki ise durak yerinin daha kullanışlı ve modern hale getirilmesi için gerekli düzenlemelerin yapılacağını belirtti.

Google News'te Takip Et E-Manşet haberlerini Google Haberler'den anında okuyun
YouTube Kanalimiz

Roportajlar, insan hikayeleri, belgeseller...
Binlercesi YouTube kanalimizda.

Abone Ol
Whatsapp Hattı Son dakika haberler için bizi takip edin! 0501 565 85 16
Mobil Uygulama
"

Mobil Uygulamamız Yayında! Binlerce haberden anında haberdar ol, ilgi alanına göre haber oku.

"

Çok Yakında!

Mobil uygulamamız üzerinde çalışıyoruz. Çok yakında App Store ve Google Play'de yayında olacak!