/ Gündem / İstanbul’da zehir tacirlerine darbe: 119 gözaltı!

İstanbul’da zehir tacirlerine darbe: 119 gözaltı!

MANŞET
0

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul'da düzenlenen "Narkokapan-İstanbul" operasyonunda 119 zehir tacirinin yakalandığını duyurdu. 7 ay süren hazırlıkların ardından gerçekleştirilen operasyonda 70 şüpheli tutuklandı.

İSTANBUL-BHA İstanbul’da uyuşturucu madde ticareti yapanlara yönelik gerçekleştirilen “Narkokapan-İstanbul” operasyonunda 119 şüpheli gözaltına alındı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, operasyonun detaylarını sosyal medya hesabından paylaştı.

Yerlikaya, İstanbul genelinde eş zamanlı olarak düzenlenen operasyon kapsamında yakalanan 119 kişiden 70’inin tutuklandığını, 16 şüpheli hakkında adli kontrol kararı verildiğini, diğer şüphelilerle ilgili işlemlerin ise sürdüğünü belirtti.

Bakan Yerlikaya, açıklamasında operasyonun hedefinin, özellikle gençlere uyuşturucu satan, halk arasında “torbacı” olarak bilinen sokak satıcıları olduğunu vurguladı.

Sosyal medya ve mesajlaşma uygulamaları üzerinden uyuşturucu ticareti yaptığı tespit edilen bu kişilerin organize bir şekilde hareket ettikleri bildirildi. Operasyonun hazırlık sürecinin 7 ay sürdüğünü belirten Yerlikaya, bu süreçte jandarma bölgesinin yeniden

Google News'te Takip Et E-Manşet haberlerini Google Haberler'den anında okuyun
YouTube Kanalimiz

Roportajlar, insan hikayeleri, belgeseller...
Binlercesi YouTube kanalimizda.

Abone Ol
Whatsapp Hattı Son dakika haberler için bizi takip edin! 0501 565 85 16
Mobil Uygulama
"

Mobil Uygulamamız Çok Yakında! Binlerce haberden anında haberdar ol, ilgi alanına göre haber oku.

"

Çok Yakında!

Mobil uygulamamız üzerinde çalışıyoruz. Çok yakında App Store ve Google Play'de yayında olacak!