/ Gündem Haberleri / İstanbul'da 4 Ekim'de bu yollara dikkat!

İstanbul'da 4 Ekim'de bu yollara dikkat!

MANŞET
0

İSTANBUL (İGFA) - İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı ve İBB Spor İstanbul’un düzenlediği İstanbul’u Koşuyorum Avrupa etabı 4 Ekim Pazar günü yapılacak.

7 bin 500 kişinin kayıt yaptırdığı ve iki ayrı kategoride (5K ve 10K) koşulacak yarış nedeniyle, İstanbul’un Tarihî Yarımada bölgesindeki bazı yollar trafiğe kapatılacak.

BAZI YOLLAR 6 SAAT KAPALI KALACAK Buna göre, 4 Ekim Pazar günü 06.00-12.00 saatleri arasında; Kennedy Caddesi / Eminönü-Yenikapı yönü, Kennedy Caddesi / Zeytinburnu-Yenikapı yönü, Namık Kemal Caddesi, Mustafa Kemal Caddesi, Segah Sokak, Kumluk Sokak, Şair Sermet Sokak, Aksakal Sokak ve Ahırkapı Caddesi trafiğe kapalı olacak.

KOŞU SAAT 08.00’DE BAŞLAYACAK Yenikapı’da ilk olarak saat 08.00de 5K startıyla başlayacak olan İstanbul’u Koşuyorum’da 10K startıysa 09.15’te verilecek.

5K’da sporcular Çatladıkapı Sosyal Tesisleri önünden U yaparak Yenikapı’ya dönecekken, 10K’da ise sporcular Sarayburnu’ndan U dönüşü yapıp yarışı Yenikapı’da sonlandıracak.

Google News'te Takip Et E-Manşet haberlerini Google Haberler'den anında okuyun
YouTube Kanalimiz

Roportajlar, insan hikayeleri, belgeseller...
Binlercesi YouTube kanalimizda.

Abone Ol
Whatsapp Hattı Son dakika haberler için bizi takip edin! 0501 565 85 16
Mobil Uygulama
"

Mobil Uygulamamız Yayında! Binlerce haberden anında haberdar ol, ilgi alanına göre haber oku.

"

Çok Yakında!

Mobil uygulamamız üzerinde çalışıyoruz. Çok yakında App Store ve Google Play'de yayında olacak!