/ Gündem Haberleri / İstanbul Maltepe Belediyesi’nin ‘Yaz Gezileri’ başladı

İstanbul Maltepe Belediyesi’nin ‘Yaz Gezileri’ başladı

MANŞET
0

İSTANBUL (İGFA) - İstanbul Maltepe Belediyesi’nin Yaz Gezileri’nin haziran ayı programı, Kemerburgaz Kent Ormanı Mağlova Bölümü ziyaretiyle başladı. Katılımcılar, Kemerburgaz Kent Ormanı’nda yürüyüş yaparak Gözetleme Kulesi’ne ulaştı.

Katılımcılar doğayla iç içe vakit geçirip Gözetleme Kulesi’nde hatıra fotoğrafları çektirdi.

Gezide daha sonra Maltepeliler, Mimar Sinan tarafından 1554-1562 yılları arasında Alibey Deresi üzerinde yapılmış, dünya su mimarisinin başyapıtlarından Mağlova Su Kemerini ziyaret ederek toplu fotoğraf çektirdi.

24 Haziran tarihine dek ücretsiz organize edilecek programda Polonezköy Tabiat Parkı Yürüyüş Parkuru, Büyükdere Atatürk Fidanlığı ve Maslak semtindeki Maslak Kasrı ziyaret edilecek.

Etkinlikleri takip etmek ve etkinliklere katılmak için www.maltepe.bel.tr adresi ve Maltepe Belediyesi’nin kurumsal sosyal medya hesapları takip edilebilir.

Google News'te Takip Et E-Manşet haberlerini Google Haberler'den anında okuyun
YouTube Kanalimiz

Roportajlar, insan hikayeleri, belgeseller...
Binlercesi YouTube kanalimizda.

Abone Ol
Whatsapp Hattı Son dakika haberler için bizi takip edin! 0501 565 85 16
Mobil Uygulama
"

Mobil Uygulamamız Yayında! Binlerce haberden anında haberdar ol, ilgi alanına göre haber oku.

"

Çok Yakında!

Mobil uygulamamız üzerinde çalışıyoruz. Çok yakında App Store ve Google Play'de yayında olacak!