/ Gündem Haberleri / İklim Bulmacası Antalya Muratpaşa'da çözülecek

İklim Bulmacası Antalya Muratpaşa'da çözülecek

MANŞET
0

ANTALYA (İGFA) - Antalya'nın Muratpaşa ilçesinde iklim krizini yalnızca konuşmak yerine neden-sonuç ilişkileri üzerinden ele almayı amaçlayan atölyeler, 15 yaş ve üzeri herkesin katılımına açık olacak.

Katılımcılar, iklim değişikliğinin farklı bileşenleri arasındaki bağlantıları ortak akıl ve iş birliğiyle keşfedecek.

42 KARTLA İKLİM BULMACASI Bilimsel ve yaratıcı bir çalışma olarak tasarlanan atölyelerde, iklim değişikliğinin farklı bileşenlerini temsil eden 42 karttan oluşan özel bir set kullanılacak.

Katılımcılar, kartlar arasındaki ilişkileri kurarak iklim krizinin nedenlerini ve sonuçlarını birlikte değerlendirecek. Çalışmayla, iklim sorunlarına farklı bir perspektiften bakılması ve çözüm yolları üzerine düşünülmesi hedefleniyor.

Atölyeler, sürdürülebilir kalkınma ve iklim değişikliği alanlarında eğitimler gerçekleştiren, Türkiye İklim Bulmacası hakemi ve kolaylaştırıcı eğitmeni Hélène Olympe yürütücülüğünde yapılacak. Ücretsiz olarak gerçekleştirilecek çalışmalar yaklaşık 3 saat sürecek.

Atölyeler; 12, 26 Eylül ve 3, 17, 24 Ekim tarihlerinde 15.00-18.00 saatleri arasında ANSAN Galeri’de gerçekleştirilecek.

Google News'te Takip Et E-Manşet haberlerini Google Haberler'den anında okuyun
YouTube Kanalimiz

Roportajlar, insan hikayeleri, belgeseller...
Binlercesi YouTube kanalimizda.

Abone Ol
Whatsapp Hattı Son dakika haberler için bizi takip edin! 0501 565 85 16
Mobil Uygulama
"

Mobil Uygulamamız Yayında! Binlerce haberden anında haberdar ol, ilgi alanına göre haber oku.

"

Çok Yakında!

Mobil uygulamamız üzerinde çalışıyoruz. Çok yakında App Store ve Google Play'de yayında olacak!