/ Gündem / Gaziantep'te vahşet!

Gaziantep'te vahşet!

MANŞET
0

Gaziantep’te bir kadın, boşandığı eski eşi tarafından kezzaplı saldırıya uğradı. Olayda başına kezzap dökülen kadın ağır yaralanarak hastaneye kaldırıldı. Yoğun bakımda tedavisi süren kadının hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. Saldırıyı gerçekleştiren eski koca ise polis ekiplerince gözaltına alındıktan sonra çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Gaziantep'te yaşanan bu kan dondurucu olay, kadına yönelik şiddetin en vahşi yüzlerinden birini bir kez daha gözler önüne serdi.

İşte Merveşehir Mahallesi'nde gerçekleşen asitli saldırının detayları ve kurbanın sağlık durumu: Gaziantep Şehitkamil'de Vahşet: Eski Eş Dehşet Saçtı Gaziantep’in Şehitkamil ilçesine bağlı Merveşehir Mahallesi'nde gece saatlerinde korkunç bir olay meydana geldi.

İki çocuk annesi 31 yaşındaki S.Ç., evinde yalnız olduğu sırada eski eşi A.K. tarafından hedef alındı. Eve zorla girdiği belirtilen saldırgan, eski eşini etkisiz hale getirerek dehşet dolu anlar yaşattı.

Önce Bağladı, Sonra Başına Kezzap Döktü Saldırgan A.K., eve girer girmez S.Ç.'yi koli bandıyla bağlayarak hareket etmesini engelledi. Talihsiz kadını darp eden ve boğmaya çalışan gözü dönmüş saldırgan, ardından S.Ç.'nin başından aşağı kezzap dökerek olay yerinden kaçtı.

Kaçmadan önce kadının yakınlarını arayarak durumu haber veren zanlı, kayıplara karıştı. Talihsiz Kadında Yüzde 99 Görme Kaybı İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, S.Ç.'ye ilk müdahaleyi yaptıktan sonra ağır yaralı kadını Gaziantep Şehir Hastanesi’ne kaldırdı.

Yoğun bakım yanık ünitesinde tedavi altına alınan S.Ç.’nin sağlık durumuyla ilgili bilgiler kahretti: Kafasında ve yüzünde çok ciddi yanıklar oluştu. Saldırı sonucu yüzde 99 görme kaybı meydana geldi. Hayati tehlikesi halen ciddiyetini koruyor. Saldırgan A.K.

Yakalanarak Tutuklandı Olayın ardından geniş çaplı bir operasyon başlatan emniyet güçleri, kaçan saldırganı kısa sürede yakalamayı başardı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen A.K., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Olayla ilgili soruşturma derinleştirilerek devam ediyor. "Yüzüme Bir Şey Döktü, Sonrasını Hatırlamıyorum" Dehşeti yaşayan S.Ç., hastanedeki ilk ifadesinde yaşadıklarını şu sözlerle anlattı: "Yüzüme bir şey döktü, kafamın üzerine bir şey döktü, sonrasında da ben bayıldım." Acılı baba C.Ç.

ise kızının koli bandıyla bağlandığını ve boğulmaya çalışıldığını belirterek, "Kızım kör oldu, çocuğumu mahvetti. Şu an doktorlar müdahale ediyor ama durumu çok kötü," diyerek adalet çağrısında bulundu. Bu trajik olayla ilgili gelişmeleri takip etmemi ister misiniz?

Google News'te Takip Et E-Manşet haberlerini Google Haberler'den anında okuyun
YouTube Kanalimiz

Roportajlar, insan hikayeleri, belgeseller...
Binlercesi YouTube kanalimizda.

Abone Ol
Whatsapp Hattı Son dakika haberler için bizi takip edin! 0501 565 85 16
Mobil Uygulama
"

Mobil Uygulamamız Çok Yakında! Binlerce haberden anında haberdar ol, ilgi alanına göre haber oku.

"

Çok Yakında!

Mobil uygulamamız üzerinde çalışıyoruz. Çok yakında App Store ve Google Play'de yayında olacak!