/ Gündem Haberleri / Gaziantep afet sonrası hasar tespitte

Gaziantep afet sonrası hasar tespitte

MANŞET
0

GAZİANTEP (İGFA) - Gaziantep Valisi Kemal Çeber, dün meydana gelen afetin ardından yürütülen çalışmaları yerinde incelemek üzere Gaziantep’te sahaya çıktı. Vali Çeber, Adil Sani Konukoğlu Spor Lisesi ve İpekyolu İlkokulu’nda incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı.

Valimiz Kemal Çeber, Adil Sani Konukoglu Spor lisesi ve İpekyolu ilkokulu’nda afet sonrası hasar tespit çalışmalarını inceledi ve basın mensuplarıyla yaşanan afet ile ilgili son verileri paylaştı .

pic.twitter.com/8b5PYUC6K4 İncelemeler sonrası basın mensuplarına yaptığı açıklamada, afetle ilgili son durum ve yürütülen çalışmalara ilişkin verileri paylaşan Vali Çeber, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü ekiplerinin, vatandaşlardan gelen hasar ihbarlarını değerlendirmek üzere sahada tarama ve tespit çalışmalarını kesintisiz sürdürdüğünü duyurdu.

Yetkililer, hasar tespit süreçlerinin hızlı ve titizlikle yürütüldüğünü, gerekli tüm müdahalelerin koordinasyon içinde devam ettiğini kaydetti.

Google News'te Takip Et E-Manşet haberlerini Google Haberler'den anında okuyun
YouTube Kanalimiz

Roportajlar, insan hikayeleri, belgeseller...
Binlercesi YouTube kanalimizda.

Abone Ol
Whatsapp Hattı Son dakika haberler için bizi takip edin! 0501 565 85 16
Mobil Uygulama
"

Mobil Uygulamamız Yayında! Binlerce haberden anında haberdar ol, ilgi alanına göre haber oku.

"

Çok Yakında!

Mobil uygulamamız üzerinde çalışıyoruz. Çok yakında App Store ve Google Play'de yayında olacak!