/ Gündem Haberleri / Eskişehir’de ESKİ ekipleri olumsuz hava koşullarına karşı teyakkuzda

Eskişehir’de ESKİ ekipleri olumsuz hava koşullarına karşı teyakkuzda

MANŞET
0

ESKİŞEHİR (İGFA) - Kent merkezi ve ilçelerde görev yapan ekipler, yağışların altyapı sistemlerinde oluşturabileceği risklere karşı iş makineleri ve teknik donanımlarıyla müdahaleye hazır hâle getirildi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından Eskişehir için yapılan sarı kodlu meteorolojik uyarı üzerine ESKİ Genel Müdürlüğü, kent genelinde gerekli tedbirleri aldı.

Olumsuz hava koşullarının günlük yaşam üzerindeki etkilerini en aza indirmek amacıyla saha ekipleri ve iş makineleri, ihtiyaç duyulabilecek noktalara müdahale etmek üzere hazır bekletiliyor.

YAĞMUR SUYU VE KANALİZASYON ALTYAPISI İÇİN EKİPLER SAHADA ESKİ Genel Müdürlüğü, yağışlar nedeniyle yağmur suyu ve kanalizasyon altyapısında meydana gelebilecek olası tıkanma, taşkın ve su birikintilerine karşı ekiplerini teyakkuz durumuna geçirdi.

Kent merkezi ve ilçelerde görev yapan ekipler, yağışların etkisine bağlı olarak oluşabilecek olumsuzluklara hızlı ve etkin şekilde müdahale edebilmek amacıyla gerekli araç, iş makinesi ve teknik ekipmanlarıyla hazır bulunuyor.

Özellikle yağışların yoğunlaşabileceği bölgelerde altyapı sistemlerinin işleyişinin korunması, olası aksaklıkların en kısa sürede giderilmesi ve vatandaşların günlük yaşamının olumsuz etkilenmemesi amacıyla çalışmalar koordineli şekilde yürütülüyor.

Google News'te Takip Et E-Manşet haberlerini Google Haberler'den anında okuyun
YouTube Kanalimiz

Roportajlar, insan hikayeleri, belgeseller...
Binlercesi YouTube kanalimizda.

Abone Ol
Whatsapp Hattı Son dakika haberler için bizi takip edin! 0501 565 85 16
Mobil Uygulama
"

Mobil Uygulamamız Yayında! Binlerce haberden anında haberdar ol, ilgi alanına göre haber oku.

"

Çok Yakında!

Mobil uygulamamız üzerinde çalışıyoruz. Çok yakında App Store ve Google Play'de yayında olacak!