Sivas’ta geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybeden eski Bitlis Valisi ve Mülkiye Başmüfettişi Erol Karaömeroğlu için Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi önünde tören düzenlendi. Karaömeroğlu için bugün saat 14.00’te Ankara İçişleri Bakanlığı önünde tören düzenlenecek.
ANKARA-BHA Trafik kazasında ağır yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren eski Bitlis Valisi ve Mülkiye Başmüfettişi Erol Karaömeroğlu, Sivas’ta düzenlenen törenin ardından son yolculuğuna uğurlandı.
Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Başhekimlik binası önünde düzenlenen törene, Sivas Valisi Yılmaz Şimşek, Karaömeroğlu’nun ailesi ve yakınları ile il protokolü, askeri personel ve polis teşkilatı katıldı. Törende Karaömeroğlu’nun özgeçmişi okunurken, ardından dua edildi.
Daha sonra naaşı cenaze aracına taşınarak defnedilmek üzere Ankara’ya gönderildi. Bitlis Valiliği görevinden sonra Mülkiye Başmüfettişi olarak görev yapan Karaömeroğlu için 19 Temmuz Cumartesi günü (bugün) saat 14.00’te Ankara İçişleri Bakanlığı önünde tören düzenlenecek.
Resmi törenin ardından cenaze, ikindi namazını müteakip Kocatepe Camii’nde kılınacak cenaze namazının ardından Karşıyaka Mezarlığı’nda toprağa verilecek.


Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!