/ Gündem / Emine Erdoğan’dan “Terörsüz Türkiye” vurgusu

Emine Erdoğan’dan “Terörsüz Türkiye” vurgusu

MANŞET
0

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, AK Parti'nin 32. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı dolayısıyla yaptığı açıklamada, terörsüz bir Türkiye idealine dikkat çekti.

ANKARA - BHA Toplantının milletin geleceği adına hayırlara vesile olmasını temenni eden Emine Erdoğan, mesajında AK Parti’nin ortak akıl ve istişare kültürüyle hareket ettiğini vurguladı.

Emine Erdoğan açıklamasında, “Milletin sinesinden doğmuş bir hareket olarak AK Parti, kararlarını ortak akılla, yürüyüşünü istişareyle şekillendiren bir dava şuuru taşımaktadır.

Bu kutlu yürüyüş; annelerin yüreğini dağlayan acıların dindiği, evlatların umutla büyüdüğü, terörün karanlığına bir daha dönmemek üzere son verildiği bir Türkiye içindir. Birlik, dirlik ve kardeşlik içinde nice güçlü yarınlara ulaşmak dileğiyle.” ifadelerine yer verdi.

Google News'te Takip Et E-Manşet haberlerini Google Haberler'den anında okuyun
YouTube Kanalimiz

Roportajlar, insan hikayeleri, belgeseller...
Binlercesi YouTube kanalimizda.

Abone Ol
Whatsapp Hattı Son dakika haberler için bizi takip edin! 0501 565 85 16
Mobil Uygulama
"

Mobil Uygulamamız Çok Yakında! Binlerce haberden anında haberdar ol, ilgi alanına göre haber oku.

"

Çok Yakında!

Mobil uygulamamız üzerinde çalışıyoruz. Çok yakında App Store ve Google Play'de yayında olacak!