/ Gündem Haberleri / Emine Erdoğan: Kadın varsa, yarın vardır

Emine Erdoğan: Kadın varsa, yarın vardır

MANŞET
0

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan," Çünkü kadın güçlü olduğunda, aile de toplum da güçlü olur. Kadın varsa, yarın vardır." dedi.

ANKARA - BHA  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla sosyal medya hesabından bir mesaj yayımladı. Emine Erdoğan Kadınlar Günü mesajında şu ifadeleri kullandı:  Tarihin sayfaları, kadınların sarsılmaz mücadelesiyle yazılmıştır.

Bugün ise bu mücadele, sesini daha gür çıkarıyor; bilimin, sporun, sağlığın, sanatın, siyasetin, ekonominin tam kalbinde, değişimin öncüsü olmaya devam ediyor. Devletimiz, kadınlarımızın hayatın her alanında hak ettiği yeri alması için kararlılıkla çalışıyor.

Çünkü kadın güçlü olduğunda, aile de toplum da güçlü olur. Kadın varsa, yarın vardır. Dün ve bugün, emeğiyle dünyayı değiştiren, ışığıyla yol gösteren tüm kadınlarımızın #DünyaKadınlarGünü’nü kutluyorum.  

Google News'te Takip Et E-Manşet haberlerini Google Haberler'den anında okuyun
YouTube Kanalimiz

Roportajlar, insan hikayeleri, belgeseller...
Binlercesi YouTube kanalimizda.

Abone Ol
Whatsapp Hattı Son dakika haberler için bizi takip edin! 0501 565 85 16
Mobil Uygulama
"

Mobil Uygulamamız Çok Yakında! Binlerce haberden anında haberdar ol, ilgi alanına göre haber oku.

"

Çok Yakında!

Mobil uygulamamız üzerinde çalışıyoruz. Çok yakında App Store ve Google Play'de yayında olacak!