/ Gündem / Ekol TV'ye Soruşturma!

Ekol TV'ye Soruşturma!

MANŞET
0

Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı, geçtiğimiz günlerde kapanma kararı alan Ekol TV hakkında kara para iddiaları kapsamında soruşturma başlattı. Soruşturma dosyasında isminin geçtiği öne sürülen Ersan Şen, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, “Eğer bir soruşturma varsa, bunun sonucunda şüphesiz maddi hakikate ulaşılacaktır” ifadelerini kullandı.

Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı, kapanma kararı alan Ekol TV’ye yönelik kara para iddiaları kapsamında soruşturma başlattı.

Soruşturma dosyasına iş insanı Mübariz Mansimov ve Veysel Şahin’in yanı sıra, kapanan Ekol TV’nin Genel Yayın Yönetmeni Emrah Doğru ile avukat Ersan Şen’in de dahil edildiği öğrenildi.

Ersan Şen’den İlk Açıklama Soruşturmada isminin geçtiği iddia edilen avukat Ersan Şen, sosyal medya hesabından konuya ilişkin bir açıklama yaptı. Şen, açıklamasında Ekol TV ile herhangi bir bağının bulunmadığını vurgulayarak, “Soruşturma varsa elbette saygı ile sonucunu bekleyeceğiz.

Ekol TV ile ilgili olarak; kurulma aşamasında, öncesinde, sonrasında, yönetilmesinde, kapanmasında veya sonrasında hiçbir aşamada maddi ya da manevi bir dahlim olmadığı gibi, mesleki olarak da hiçbir aşamada katkı sunmadım.

Eğer bir soruşturma varsa, bunun sonucunda şüphesiz maddi hakikate ulaşılacaktır” ifadelerini kullandı.

Google News'te Takip Et E-Manşet haberlerini Google Haberler'den anında okuyun
YouTube Kanalimiz

Roportajlar, insan hikayeleri, belgeseller...
Binlercesi YouTube kanalimizda.

Abone Ol
Whatsapp Hattı Son dakika haberler için bizi takip edin! 0501 565 85 16
Mobil Uygulama
"

Mobil Uygulamamız Çok Yakında! Binlerce haberden anında haberdar ol, ilgi alanına göre haber oku.

"

Çok Yakında!

Mobil uygulamamız üzerinde çalışıyoruz. Çok yakında App Store ve Google Play'de yayında olacak!