/ Gündem Haberleri / Dünyanın dört bir yanında gençler Bursa Nilüfer’de buluştu

Dünyanın dört bir yanında gençler Bursa Nilüfer’de buluştu

MANŞET
0

BURSA (İGFA) - Nilüfer Belediyesi ve AIESEC iş birliğiyle hayata geçirilen “Top of the Mountain (TOM) 26” kamp etkinliği, Nilüfer Belediyesi Fadıllı Havacılık ve Doğa Sporları Merkezi’nde gerçekleştirildi. Etkinlik, dünyanın farklı coğrafyalarından gelen gençleri buluşturdu.

Tunus, Fas, Romanya, Mısır, İspanya, Japonya, Çin, Portekiz, Azerbaycan, Ukrayna ve Kore’den gelen değişim öğrencileri, Türk öğrencilerle birlikte gün boyu süren çeşitli aktivitelere katıldı. Etkinlik alanında kendi çadırlarını kuran gençler, doğada yaşam deneyimi kazandı.

Voleybol ve futbol gibi sportif faaliyetlere katılan gençler, akşam saatlerinde geleneksel danslar eşliğinde keyifli anlar yaşadı.

Organizasyona dair değerlendirmelerde bulunan AIESEC Bursa Şube Başkanı Muharrem Yılmaz, katılım sağlayan tüm gençlere teşekkür ederek, “Bizler, farklı kültürlerle beraber yaşamanın ve liderlik becerilerini geliştirmenin dünya barışındaki en temel çözüm olduğuna inanıyoruz.

Çalışmalarımızı bu vizyonla sürdürüyoruz. Bu organizasyon başlı başına bir liderlik örneği olmasının yanı sıra gençlerimiz için harika bir eğlence ve kaynaşma fırsatı sundu” dedi.

Etkinlikte kapsamında geceyi kendi kurdukları çadırlarda geçiren gençler, sabah yapılan kahvaltının ardından organizasyon alanından ayrıldı.

Google News'te Takip Et E-Manşet haberlerini Google Haberler'den anında okuyun
YouTube Kanalimiz

Roportajlar, insan hikayeleri, belgeseller...
Binlercesi YouTube kanalimizda.

Abone Ol
Whatsapp Hattı Son dakika haberler için bizi takip edin! 0501 565 85 16
Mobil Uygulama
"

Mobil Uygulamamız Yayında! Binlerce haberden anında haberdar ol, ilgi alanına göre haber oku.

"

Çok Yakında!

Mobil uygulamamız üzerinde çalışıyoruz. Çok yakında App Store ve Google Play'de yayında olacak!