/ Gündem Haberleri / Doğu Anadolu’da kar etkisini sürdürüyor

Doğu Anadolu’da kar etkisini sürdürüyor

MANŞET
0

Van, Bitlis, Muş ve Hakkari’de etkili olan olumsuz hava koşulları nedeniyle toplam 50 yerleşim yerinin yolu ulaşıma kapandı.

ANKARA - BHA Van’da kar ve tipi nedeniyle 26 yerleşim yerinin yolu ulaşıma kapalı bulunuyor. Van Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ekipleri, kapalı yolların yeniden ulaşıma açılması için çalışmalarını sürdürüyor.

Hakkari’de ise önceki gün kar nedeniyle kapanan 61 yerleşim yeri yolundan 57’si ekiplerin çalışmasıyla yeniden ulaşıma açıldı. Karla mücadele ekipleri kapalı olan 4 yolun açılması için çalışmalarına devam ediyor.

Belediye ekipleri de iş makineleriyle çarşı merkezi ve ara sokaklarda kar temizleme çalışması yürüttü. Bitlis’te kar yağışı nedeniyle 5 yerleşim yerine ulaşım sağlanamıyor.  Muş genelinde ise 15 köy yolu ulaşıma kapalı bulunuyor.

Google News'te Takip Et E-Manşet haberlerini Google Haberler'den anında okuyun
YouTube Kanalimiz

Roportajlar, insan hikayeleri, belgeseller...
Binlercesi YouTube kanalimizda.

Abone Ol
Whatsapp Hattı Son dakika haberler için bizi takip edin! 0501 565 85 16
Mobil Uygulama
"

Mobil Uygulamamız Yayında! Binlerce haberden anında haberdar ol, ilgi alanına göre haber oku.

"

Çok Yakında!

Mobil uygulamamız üzerinde çalışıyoruz. Çok yakında App Store ve Google Play'de yayında olacak!