/ Gündem Haberleri / DMM'den füze tedariki iddialarına yalanlama

DMM'den füze tedariki iddialarına yalanlama

MANŞET
0

İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi (DMM), Yunanistan'ın Türkiye'nin füze ve savunma mühimmatı tedarik süreçlerini engellediği yönündeki iddiaların gerçeği yansıtmadığını açıkladı.

ANKARA - BHA DMM tarafından yapılan açıklamada, Türkiye'nin savunma sanayisinde yerli ve milli üretim anlayışıyla kritik mühimmat ve savunma sistemlerinin büyük bölümünü kendi imkanlarıyla karşıladığı belirtildi.

Uluslararası savunma tedarik süreçlerinin ise devletler arası anlaşmalar ve stratejik planlamalar doğrultusunda kesintisiz şekilde sürdüğü ifade edilen açıklamada, söz konusu haberlerin kamuoyunu yanıltmaya yönelik dezenformasyon niteliği taşıdığı vurgulandı.

Açıklamada, vatandaşların yalnızca yetkili resmi kurumlar tarafından yapılan açıklamaları dikkate alması istendi.

Google News'te Takip Et E-Manşet haberlerini Google Haberler'den anında okuyun
YouTube Kanalimiz

Roportajlar, insan hikayeleri, belgeseller...
Binlercesi YouTube kanalimizda.

Abone Ol
Whatsapp Hattı Son dakika haberler için bizi takip edin! 0501 565 85 16
Mobil Uygulama
"

Mobil Uygulamamız Yayında! Binlerce haberden anında haberdar ol, ilgi alanına göre haber oku.

"

Çok Yakında!

Mobil uygulamamız üzerinde çalışıyoruz. Çok yakında App Store ve Google Play'de yayında olacak!