/ Gündem / Devletin Ekmeğini Yiyip Hainlik Edenlere Bir Yenisi Daha

Devletin Ekmeğini Yiyip Hainlik Edenlere Bir Yenisi Daha

MANŞET
0

Suriye’de terör örgütü YPG üyesi bir kadının saçının kesilmesine tepki amacıyla başlatılan “saç örme” akımına katılan bir hemşirenin gözaltına alınmasının ardından, bir başka hemşire de eyleme destek veren bir video paylaştı. Paylaşılan videoda, şahsın boynunda yer alan ve “Kürdistan” ifadesiyle anılan harita figürü dikkat çekti.

DEM Parti milletvekilleri, Suriye’de terör örgütü YPG üyesi bir kadının saçının kesilmesine tepki göstermek amacıyla “saç örme” eylemi başlattı. DEM Parti milletvekili ve TBMM Başkanvekili Pervin Buldan da kadınların başlattığı eyleme katılarak saçlarını ördüğü bir videoyu sosyal medyada paylaştı.

Akıma Katılan Hemşire Gözaltına Alındı Sosyal medyada hızla yayılan akıma destek verenlerden biri de Kocaeli’de görev yapan bir hemşire oldu. Hastanede saçını ördüğü videoyu paylaşan hemşire, dün gece saatlerinde gözaltına alındı.

Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü, hemşirenin “Devlet Memurları Kanunu” ve “Kamu Görevlileri Etik Davranış İlkeleri”ne aykırı davrandığını belirterek, hakkında adli ve idari soruşturma başlatıldığını açıkladı.

Hemşire İ.A.’nın İstanbul’da kardeşinin evinde gözaltına alındığı ve işlemleri için Kocaeli Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldüğü öğrenildi.

Bir Hemşire Daha Akıma Destek Verdi Kocaeli’de görevli hemşirenin gözaltına alınmasının ardından, bir başka hemşirenin de sosyal medyada benzer bir paylaşım yaparak eyleme destek verdiği görüldü. Paylaşılan videoda, şahsın boynunda yer alan ve sözde “Kürdistan” haritası dikkat çekti.  

Google News'te Takip Et E-Manşet haberlerini Google Haberler'den anında okuyun
YouTube Kanalimiz

Roportajlar, insan hikayeleri, belgeseller...
Binlercesi YouTube kanalimizda.

Abone Ol
Whatsapp Hattı Son dakika haberler için bizi takip edin! 0501 565 85 16
Mobil Uygulama
"

Mobil Uygulamamız Çok Yakında! Binlerce haberden anında haberdar ol, ilgi alanına göre haber oku.

"

Çok Yakında!

Mobil uygulamamız üzerinde çalışıyoruz. Çok yakında App Store ve Google Play'de yayında olacak!