Hakkari Şemdinli'de dereye düşerek kaybolan 8 yaşındaki Osman Taş’ı bulmak için başlatılan arama çalışmaları ikinci gününde de aralıksız devam ediyor.
HAKKARİ-BHA Yufkalı köyü Korgan mezrasında dün meydana gelen olayda dereye düşerek kaybolan Osman Taş için başlatılan çalışmalar, sabahın erken saatlerinde yeniden yoğunlaştırıldı.
Bölgede su debisinin yüksek olması nedeniyle arama faaliyetleri hem dere yatağında hem de çevresindeki riskli noktalarda titizlikle yürütülüyor. Arama kurtarma çalışmalarına çok sayıda kurumdan ekipler katılıyor. Çalışmalarda: yer alıyor.
Dalgıç ekiplerinin de katıldığı çalışmalarda dere içinde ve kıyı şeritlerinde detaylı tarama yapılıyor. Bölgedeki güvenlik korucuları ile vatandaşlar da çalışmalara destek veriyor. Ekipler, Durak köyü çevresinde arama alanını genişleterek dere boyunca nokta taraması gerçekleştiriyor.
Arama kurtarma ekiplerinin çalışmaları, küçük Osman’a ulaşmak için kesintisiz şekilde sürdürülüyor.
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!