/ Gündem Haberleri / Denizli'de kırsaldaki kadınlara anlamlı Çanakkale yolculuğu

Denizli'de kırsaldaki kadınlara anlamlı Çanakkale yolculuğu

MANŞET
0

DENİZLİ (İGFA) - Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu’nun, kadınların sosyal yaşama katılımını artırma ve toplumsal bağları güçlendirme hedefi doğrultusunda hayata geçirilen program kapsamında, özellikle kırsal bölgelerde yaşayan kadınlar Çanakkale’ye götürülüyor.

Büyükşehir Belediyesi Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığı koordinasyonunda düzenlenen gezilerde katılımcılar, profesyonel rehberler eşliğinde Çanakkale Savaşı’nın yaşandığı tarihi alanları yerinde görme fırsatı buluyor.

DUYGU DOLU ANLAR YAŞANIYOR Program kapsamında kadınlar; Seyit Onbaşı Anıtı ve Mecidiye Tabyası, Şehitler Abidesi, Şahindere Hastane Şehitliği, 57. Alay Şehitliği, Conkbayırı, Ertuğrul Koyu ve Seddülbahir gibi milli mücadelenin önemli noktalarını ziyaret ediyor.

Gezi programı ayrıca Aynalı Çarşı ve Çanakkale Kordonu gibi kentin kültürel alanlarını da kapsıyor. Duygu dolu anların yaşandığı ziyaretlerde katılımcılar, hem tarihi yerinde görmenin hem de Milli Mücadele’nin ruhunu hissetmenin kendileri için unutulmaz bir deneyim olduğunu ifade etti.

Kadınlar, kendilerine bu imkanı sunan Denizli Büyükşehir Belediyesi’ne ve Başkan Çavuşoğlu’na teşekkür etti. Kültür turlarının, belirlenen program çerçevesinde farklı kırsal mahallelerden kadınların katılımıyla devam edeceği bildirildi.

Google News'te Takip Et E-Manşet haberlerini Google Haberler'den anında okuyun
YouTube Kanalimiz

Roportajlar, insan hikayeleri, belgeseller...
Binlercesi YouTube kanalimizda.

Abone Ol
Whatsapp Hattı Son dakika haberler için bizi takip edin! 0501 565 85 16
Mobil Uygulama
"

Mobil Uygulamamız Yayında! Binlerce haberden anında haberdar ol, ilgi alanına göre haber oku.

"

Çok Yakında!

Mobil uygulamamız üzerinde çalışıyoruz. Çok yakında App Store ve Google Play'de yayında olacak!