/ Gündem Haberleri / Denizli'de Edip Akbayram şarkılarıyla unutulmaz bir konser

Denizli'de Edip Akbayram şarkılarıyla unutulmaz bir konser

MANŞET
0

DENİZLİ (İGFA) - DBB Kongre ve Kültür Merkezi Özay Gönlüm Salonu’nda gerçekleştirilen anma konserine, Denizli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Ali Marım, Kültür, Sanat ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Mehmet Selçuk, Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Veysel Danacıoğlu ve çok sayıda davetli katıldı.

Yoğun katılımın gözlendiği anma gecesinde, Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı Kent Orkestrası sahne aldı. Şef Orhan Dikici yönetimindeki orkestraya, solistler Nihal Salda ve Hakan Eyiden eşlik etti.

USTA SANATÇI ESERLERİYLE ANILDI Gecede, Edip Akbayram’ın “Aldırma Gönül”, “Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz” ve “Hasretinle Yandı Gönlüm” gibi Türk müziğine damga vurmuş eserleri seslendirildi.

Salonu hınca hınç dolduran Denizlililer, sanatçıların performansına hep bir ağızdan eşlik ederek duygusal anlar yaşadı. Sanatın birleştirici gücünün vurgulandığı gecede, Denizli halkı usta sanatçıya olan vefasını bir kez daha gösterdi.

MARIM: “SANATIN IŞIĞIYLA YÜRÜMEYE DEVAM EDECEĞİZ” Gecenin sonunda sahneye çıkarak sanatçılara plaket takdim eden Denizli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Ali Marım, “Edip Akbayram gibi değerler, sadece şarkılarıyla değil, duruşlarıyla da halkımızın kalbinde sonsuza dek yaşayacaktır.

Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak, şehrimizi sanatın merkezi yapmaya ve sanatçılarımızın mirasına sahip çıkmaya devam edeceğiz” dedi.

Google News'te Takip Et E-Manşet haberlerini Google Haberler'den anında okuyun
YouTube Kanalimiz

Roportajlar, insan hikayeleri, belgeseller...
Binlercesi YouTube kanalimizda.

Abone Ol
Whatsapp Hattı Son dakika haberler için bizi takip edin! 0501 565 85 16
Mobil Uygulama
"

Mobil Uygulamamız Yayında! Binlerce haberden anında haberdar ol, ilgi alanına göre haber oku.

"

Çok Yakında!

Mobil uygulamamız üzerinde çalışıyoruz. Çok yakında App Store ve Google Play'de yayında olacak!