/ Gündem / Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Mustafa Demir için başsağlığı mesajı

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Mustafa Demir için başsağlığı mesajı

MANŞET
0

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, eski Bayındırlık ve İskan Bakanı, 22., 23. ve 24. dönem AK Parti Samsun Milletvekili ve 31 Mart 2019 Yerel Seçimleri sonrası bir dönem Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevinde bulunan Mustafa Demir’in vefatı dolayısıyla taziye mesajı yayımladı.

ANKARA - BHA Erdoğan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “60’ıncı Hükûmetimizde Bayındırlık ve İskân Bakanlığı görevini üstlenen, Samsun Milletvekilimiz ve önceki dönem Samsun Büyükşehir Belediye Başkanımız değerli yol ve dava arkadaşım Mustafa Demir’in vefatından dolayı derin üzüntü içerisindeyim.

Merhuma Allah’tan rahmet, ailesine, yakınlarına, AK Parti teşkilatımıza ve Samsunlu hemşehrilerimize başsağlığı diliyorum. Rabbim mekânını cennet eylesin” ifadelerine yer verdi.

Google News'te Takip Et E-Manşet haberlerini Google Haberler'den anında okuyun
YouTube Kanalimiz

Roportajlar, insan hikayeleri, belgeseller...
Binlercesi YouTube kanalimizda.

Abone Ol
Whatsapp Hattı Son dakika haberler için bizi takip edin! 0501 565 85 16
Mobil Uygulama
"

Mobil Uygulamamız Çok Yakında! Binlerce haberden anında haberdar ol, ilgi alanına göre haber oku.

"

Çok Yakında!

Mobil uygulamamız üzerinde çalışıyoruz. Çok yakında App Store ve Google Play'de yayında olacak!