/ Gündem Haberleri / Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan bayram mesajı: Türkiye güvendedir

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan bayram mesajı: Türkiye güvendedir

MANŞET
0

ANKARA (İGFA) - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ramazan Bayramı dolayısıyla yayımladığı video mesajında, bayramın Türkiye, İslam alemi ve tüm insanlık için hayırlar getirmesini temenni etti.

Mesajında güvenlik konularına da değinen Erdoğan, Türkiye’nin hava sahasını ihlal eden girişimlere karşı kararlı bir tutum sergilediğini belirterek, milletin huzur ve güvenliğini güçlendirecek adımların sürdürüleceğini vurguladı.

Gazze’de yaşananlara dikkat çeken Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsrail’in saldırıları ve insani yardım girişlerini engelleyen uygulamaları nedeniyle bölgedeki insanların bayramı zor şartlar altında geçirdiğini ifade ederek, “Terörsüz Türkiye” hedefiyle yürütülen sürece de değindi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, yasal düzenlemelerin Türkiye Büyük Millet Meclisi çatısı altında ele alınacağını belirtti. Sürecin kararlılıkla sürdürüleceğini ifade eden Erdoğan, örgütün tasfiyesine yönelik adımların gecikmeden atılacağını söyledi.

Cumhurbaşkanımız @RTErdogan'ın Ramazan Bayramı mesajı: pic.twitter.com/jyLB9dN4Ai Türkiye’nin güçlü bir yönetimle yoluna devam ettiğini dile getiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Türkiye, Allah’ın izniyle güvendedir, emin ellerdedir.

Tecrübeli ve liyakatli kadrolarla hedeflerine doğru ilerlemektedir” ifadelerini kullandı.

Google News'te Takip Et E-Manşet haberlerini Google Haberler'den anında okuyun
YouTube Kanalimiz

Roportajlar, insan hikayeleri, belgeseller...
Binlercesi YouTube kanalimizda.

Abone Ol
Whatsapp Hattı Son dakika haberler için bizi takip edin! 0501 565 85 16
Mobil Uygulama
"

Mobil Uygulamamız Yayında! Binlerce haberden anında haberdar ol, ilgi alanına göre haber oku.

"

Çok Yakında!

Mobil uygulamamız üzerinde çalışıyoruz. Çok yakında App Store ve Google Play'de yayında olacak!