/ Gündem Haberleri / Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kalleş saldırıyı kınıyorum

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kalleş saldırıyı kınıyorum

MANŞET
0

ANKARA (İGFA) - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün İsrail Konsolosluğu çevresinde gerçekleşen saldırıyı lanetledi. “Kalleş saldırıyı kınıyorum” diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Terörün her türlüsüyle mücadele kararlılığımız sürecektir” ifadesini kullandı.

Terörün hiçbir gerekçeyle kabul edilemeyeceğini belirten Erdoğan, " Yaralı polislerimize cenabı Allah'tan acil şifalar diliyor, İstanbul emniyetine ve halkına geçmiş olsun diyorum.

Terörün her türlüsüyle mücadelemizi kararlılıkla sürdürecek, bugünkü gibi alçak ve zaman ayarlı provokasyonlarla Türkiye'nin güven iklimine zarar verilmesine müsaade etmeyeceğiz" dedi.

Erdoğan, Türkiye’nin bu tür saldırılara karşı her platformda en güçlü tepkiyi vereceğini ve güvenlik güçlerinin mücadelesinin aralıksız devam edeceğini belirtti.

Google News'te Takip Et E-Manşet haberlerini Google Haberler'den anında okuyun
YouTube Kanalimiz

Roportajlar, insan hikayeleri, belgeseller...
Binlercesi YouTube kanalimizda.

Abone Ol
Whatsapp Hattı Son dakika haberler için bizi takip edin! 0501 565 85 16
Mobil Uygulama
"

Mobil Uygulamamız Yayında! Binlerce haberden anında haberdar ol, ilgi alanına göre haber oku.

"

Çok Yakında!

Mobil uygulamamız üzerinde çalışıyoruz. Çok yakında App Store ve Google Play'de yayında olacak!