/ Gündem / Cumhurbaşkanı Erdoğan bölgesel gerilim sonrası liderlerle temasta

Cumhurbaşkanı Erdoğan bölgesel gerilim sonrası liderlerle temasta

MANŞET
0

Recep Tayyip Erdoğan, ABD ve İsrail’in İran’a yönelik saldırılarının ardından diplomasi trafiği yürüttü. Cumhurbaşkanı Erdoğan, bölgedeki son gelişmeleri değerlendirmek üzere çeşitli liderlerle telefon görüşmeleri gerçekleştirdi.

ANKARA - BHA  Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD Başkanı Donald Trump ile bir telefon görüşmesi yaptı. Görüşmeye ilişkin bilgilendirme, Burhanettin Duran tarafından sosyal medya üzerinden paylaşıldı. Açıklamada, iki liderin İran ve Körfez bölgesindeki son durumu ele aldığı ifade edildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Şeyh Temim bin Hamed Al Sani ile de telefonda görüştü. Görüşmede Erdoğan, gerçekleştirilen saldırılar nedeniyle geçmiş olsun dileklerini iletti ve Katar’daki mevcut durum hakkında bilgi aldı.

Erdoğan ayrıca, Şeyh Muhammed bin Zayed Al Nahyan ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Görüşmede Birleşik Arap Emirlikleri’ne yönelik saldırılar dolayısıyla üzüntülerini dile getiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, bölgedeki son gelişmeleri Al Nahyan ile değerlendirdi.

Gerçekleştirilen temaslarda, Orta Doğu’daki güvenlik durumu ve güncel gelişmelerin kapsamlı şekilde ele alındığı bildirildi.

Google News'te Takip Et E-Manşet haberlerini Google Haberler'den anında okuyun
YouTube Kanalimiz

Roportajlar, insan hikayeleri, belgeseller...
Binlercesi YouTube kanalimizda.

Abone Ol
Whatsapp Hattı Son dakika haberler için bizi takip edin! 0501 565 85 16
Mobil Uygulama
"

Mobil Uygulamamız Çok Yakında! Binlerce haberden anında haberdar ol, ilgi alanına göre haber oku.

"

Çok Yakında!

Mobil uygulamamız üzerinde çalışıyoruz. Çok yakında App Store ve Google Play'de yayında olacak!