/ Bursa Haberleri / Bursa’nın düşünce hayatına 'Yıldırım' katkısı

Bursa’nın düşünce hayatına 'Yıldırım' katkısı

MANŞET
0

BURSA (İGFA) - Bursa'da Yıldırım Belediyesi’nin; vatandaşların eleştirel düşünme becerilerinin geliştirilmesi ve farklı bakış açılarının kazandırılması amacıyla düzenlediği ‘Eleştirel Düşünme’ programları devam ediyor.

Alev Alatlı Şehir, Düşünce ve Sanat Merkezi’nde düzenlenen düzenlenen program serisinin son konuğu gazeteci, yazar ve mimar Cihan Aktaş oldu. ‘Günlük Hayatın Eleştirisi’ konu başlığıyla Bursalılarla buluşan Aktaş, katılımcıların düşünce ve fikir dünyasına aydınlatan bir programa imza attı.

‘KÜLTÜREL ZENGİNLİĞİ ARTIRIYORUZ’ Programı takip eden Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz; “Sadece fiziki yatırımlarla değil, aynı zamanda şehrimizin düşünce ve kültür hayatına katkı sunan çalışmalarla da hemşehrilerimizin yanında olmayı sürdürüyoruz.

‘Eleştirel Düşünme’ programlarımızla vatandaşlarımızın farklı bakış açıları kazanmasını, sorgulayan ve üreten bireyler olarak toplumsal gelişime katkı sağlamasını hedefliyoruz.

Bu kapsamda kıymetli yazar ve düşünce insanı Cihan Aktaş’ı Yıldırımlı hemşehrilerimizle buluşturmuş olmaktan büyük memnuniyet duyuyoruz.

Alev Alatlı Şehir, Düşünce ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirdiğimiz bu tür programlarla, şehrimizin entelektüel birikimini güçlendirmeye ve kültürel zenginliğini artırmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Google News'te Takip Et E-Manşet haberlerini Google Haberler'den anında okuyun
YouTube Kanalimiz

Roportajlar, insan hikayeleri, belgeseller...
Binlercesi YouTube kanalimizda.

Abone Ol
Whatsapp Hattı Son dakika haberler için bizi takip edin! 0501 565 85 16
Mobil Uygulama
"

Mobil Uygulamamız Yayında! Binlerce haberden anında haberdar ol, ilgi alanına göre haber oku.

"

Çok Yakında!

Mobil uygulamamız üzerinde çalışıyoruz. Çok yakında App Store ve Google Play'de yayında olacak!