/ Gündem Haberleri / Bursa'da 40 mahalleden 200 çocuk sünnet şöleninde buluşuyor

Bursa'da 40 mahalleden 200 çocuk sünnet şöleninde buluşuyor

MANŞET
0

BURSA (İGFA) - Bursa Osmangazi Belediyesi tarafından Osmangazi Kent Konseyi iş birliği ile geleneksel olarak düzenlenen sünnet şöleni, 16 Ağustos Pazar günü Bağlarbaşı Meydanı’nda gerçekleştirilecek.

Saat 20.00’de başlayacak programda, sünnet olan çocuklar, aileleriyle birlikte şölen coşkusunu hep birlikte yaşayacak.

Osmangazi ilçesi sınırları içerisinde yer alan 40 mahalleden 200 çocuğun katılacağı organizasyon öncesinde çocukların sünnet işlemleri, özel hastanelerde uzman sağlık ekipleri tarafından gerçekleştirildi.

Sağlık kontrolleri ve sünnet işlemleri tamamlanan çocuklar, kendileri için hazırlanacak şölen programıyla gönüllerince eğlenerek, bu özel günün mutluluğunu aileleriyle paylaşacak.

Düzenlenecek şölen atmosferiyle her çocuğun kendisini özel hissedeceği etkinlik kapsamında çeşitli sürprizler ve hediyeler de çocuklara takdim edilecek.

Google News'te Takip Et E-Manşet haberlerini Google Haberler'den anında okuyun
YouTube Kanalimiz

Roportajlar, insan hikayeleri, belgeseller...
Binlercesi YouTube kanalimizda.

Abone Ol
Whatsapp Hattı Son dakika haberler için bizi takip edin! 0501 565 85 16
Mobil Uygulama
"

Mobil Uygulamamız Yayında! Binlerce haberden anında haberdar ol, ilgi alanına göre haber oku.

"

Çok Yakında!

Mobil uygulamamız üzerinde çalışıyoruz. Çok yakında App Store ve Google Play'de yayında olacak!