/ Gündem Haberleri / Bursa Yıldırım'da çalışmalar aralıksız sürüyor

Bursa Yıldırım'da çalışmalar aralıksız sürüyor

MANŞET
0

BURSA (İGFA) - 2019 yılından bu yana; Piremir, Güllük-Mimarsinan, Millet ve Bağlaraltı Pazar alanlarını hizmete açan Yıldırım Belediyesi, Yavuzselim Mahallesi’ne de Kapalı Pazar Alanı ve Gençlik Merkezi kazandırıyor.

Yıkılan pazar alanının yerinde, 4 bin 500 metrekare taban alanı üzerine, 7 bin 200 metrekare inşaat alanına sahip olacak yapı, zemin üstü bir kat olarak inşa ediliyor.

İnşaat çalışmalarının aralıksız devam ettiği Yavuzselim Kapalı Pazar Alanı ve Gençlik Merkezi’nin; zemin katında 234 tezgahlı modern pazar alanı ve teknik birimler, birinci katında ise kütüphane, toplantı salonu, bilgisayar sınıfı, çocuk çalışma odası ve kafeterya yer alacak.

‘YAŞAM MERKEZİ OLACAK’ Yavuzselim Kapalı Pazar Alanı ve Gençlik Merkezi’nde devam eden çalışmaları yerinde inceleyen Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, “Mahallelerimizin değerini yükseltecek yatırımlar yapmaya devam ediyoruz.

Çalışmalar tamamlandığında burası yalnızca bir pazar yeri değil; aynı zamanda gençlerimizin buluştuğu, çocuklarımızın kitap okuduğu, ailelerimizin nefes aldığı, mahalle sakinlerimizin sosyalleştiği bir yaşam merkezi haline gelecek.

Şu anda inşa çalışmalarının yüzde 50’inin tamamlandığı Yavuzselim Kapalı Pazar Alanı ve Gençlik Merkezimizi inşallah Ağustos ayında hizmete açacağız” ifadelerini kullandı.

Google News'te Takip Et E-Manşet haberlerini Google Haberler'den anında okuyun
YouTube Kanalimiz

Roportajlar, insan hikayeleri, belgeseller...
Binlercesi YouTube kanalimizda.

Abone Ol
Whatsapp Hattı Son dakika haberler için bizi takip edin! 0501 565 85 16
Mobil Uygulama
"

Mobil Uygulamamız Yayında! Binlerce haberden anında haberdar ol, ilgi alanına göre haber oku.

"

Çok Yakında!

Mobil uygulamamız üzerinde çalışıyoruz. Çok yakında App Store ve Google Play'de yayında olacak!