/ Gündem Haberleri / Bursa Vali Yardımcısı Güney'den Mudanya'da Sahil Güvenlik'e ziyaret

Bursa Vali Yardımcısı Güney'den Mudanya'da Sahil Güvenlik'e ziyaret

MANŞET
0

BURSA (İGFA) - Sahil Güvenlik Komutanlığı’nın 44. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Mudanya İskelesi'nde ziyarete açılan TCSG-25 botunu ziyaret eden Bursa Vali Yardımcısı ve Mudanya Kaymakam Vekili Mustafa Güney, bot personeliyle bir araya gelerek, yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Denizlerde can ve mal emniyetinin sağlanması, düzensiz göçle mücadele, arama kurtarma faaliyetleri ve deniz güvenliğinin korunması gibi önemli görevleri başarıyla yerine getiren Sahil Güvenlik teşkilatının kuruluş yıl dönümünü kutlayan Vali Yardımcısı Mustafa Güney, “Mavi Vatan’da güvenlik ve emniyetin sağlanması için özveriyle görev yapan komutanlığın tüm personeline başarılar diledi.

18 Haziran Sahil Güvenlik Günü dolayısıyla BUDO İskelesi'ne konuşlanan TCSG-25 botu saat 17.30'a kadar ziyaret edilebilecek.

Google News'te Takip Et E-Manşet haberlerini Google Haberler'den anında okuyun
YouTube Kanalimiz

Roportajlar, insan hikayeleri, belgeseller...
Binlercesi YouTube kanalimizda.

Abone Ol
Whatsapp Hattı Son dakika haberler için bizi takip edin! 0501 565 85 16
Mobil Uygulama
"

Mobil Uygulamamız Yayında! Binlerce haberden anında haberdar ol, ilgi alanına göre haber oku.

"

Çok Yakında!

Mobil uygulamamız üzerinde çalışıyoruz. Çok yakında App Store ve Google Play'de yayında olacak!