/ Gündem / Böcek ailesinin ölümüne ilişkin otel sahibi ve bir çalışan tutuklandı

Böcek ailesinin ölümüne ilişkin otel sahibi ve bir çalışan tutuklandı

MANŞET
0

İstanbul Fatih’te konakladıkları otelde zehirlenme şüphesiyle hayatını kaybeden Böcek ailesiyle ilgili yürütülen soruşturmada yeni gelişme yaşandı. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nın itirazı üzerine, daha önce adli kontrol şartıyla serbest bırakılan otel sahibi H.O. ve otel çalışanı R.B. tutuklandı.

İSTANBUL-BHA Soruşturma kapsamında yapılan incelemeler ve itirazların değerlendirilmesinin ardından, nöbetçi hâkimliğin önceki “ev hapsi” ve “yurt dışı çıkış yasağı” kararları kaldırıldı. Otel sahibi H.O. ve çalışan R.B., mahkemenin yeni kararıyla cezaevine gönderildi.

Almanya’dan tatil için İstanbul’a gelen Servet Böcek (38), eşi Çiğdem Böcek (27) ve çocukları Masal (3) ile Kadir Muhammet Böcek (6), Fatih’te kaldıkları otelde fenalaşmış, hastaneye kaldırılan 4 kişilik aile tüm müdahalelere rağmen kurtarılamamıştı.

Otel odasında yapılan incelemede, işletmede haşerelere karşı ilaçlama yapıldığı tespit edilmiş, olayın ardından 7 kişi gözaltına alınmıştı. Soruşturma sürecinde önce ilaçlama firması sahibi Z.K, firma çalışanları D.C.

ve S.K, ayrıca otel çalışanı M.M.U.D.C, “kasten öldürme ve yaralama” suçlarından tutuklanmıştı. Otel sahibi H.O. ve çalışan R.B.’nin de tutuklanmasıyla, olay kapsamında tutuklu sayısı 6’ya çıkmış oldu. Soruşturmanın genişletilerek sürdüğü, yeni bulguların da dosyaya eklendiği öğrenildi.

Google News'te Takip Et E-Manşet haberlerini Google Haberler'den anında okuyun
YouTube Kanalimiz

Roportajlar, insan hikayeleri, belgeseller...
Binlercesi YouTube kanalimizda.

Abone Ol
Whatsapp Hattı Son dakika haberler için bizi takip edin! 0501 565 85 16
Mobil Uygulama
"

Mobil Uygulamamız Çok Yakında! Binlerce haberden anında haberdar ol, ilgi alanına göre haber oku.

"

Çok Yakında!

Mobil uygulamamız üzerinde çalışıyoruz. Çok yakında App Store ve Google Play'de yayında olacak!