/ Gündem / Berlin’de Türk süpermarketlerine silahlı saldırı: Bir kişi gözaltında

Berlin’de Türk süpermarketlerine silahlı saldırı: Bir kişi gözaltında

MANŞET
0

Almanya’nın başkenti Berlin’de, dün akşam saatlerinde iki Türk süpermarketi silahlı saldırıya uğradı.

İlhan KILIÇ/ALMANYA-BHA Almanya’nın başkenti Berlin’de, dün akşam saatlerinde iki Türk süpermarketi silahlı saldırıya uğradı.

İlk saldırı, saat 20.00 sularında Spandau ilçesindeki Breite Straße’de meydana gelirken, yaklaşık yarım saat sonra aynı firmaya ait ikinci marketin Wilmersdorf ilçesindeki Bundesallee’deki camı kurşunların hedefi oldu. Her iki olayda da maddi hasar oluşurken yaralanan olmadı.

Berlin polisi, olayla ilgili başlattığı soruşturma kapsamında 23 yaşındaki bir şüpheliyi Spandau’da gözaltına aldı. Şüpheli, sorgulanmak üzere kriminal polis birimine teslim edildi. Yetkililer, saldırının detaylarını araştırıyor.

İki saldırıda da Türk marketlerini hedef alması, olayın ırkçı bir motivasyonla gerçekleştirilmiş olabileceği ihtimalini gündeme getirdi.

Google News'te Takip Et E-Manşet haberlerini Google Haberler'den anında okuyun
YouTube Kanalimiz

Roportajlar, insan hikayeleri, belgeseller...
Binlercesi YouTube kanalimizda.

Abone Ol
Whatsapp Hattı Son dakika haberler için bizi takip edin! 0501 565 85 16
Mobil Uygulama
"

Mobil Uygulamamız Çok Yakında! Binlerce haberden anında haberdar ol, ilgi alanına göre haber oku.

"

Çok Yakında!

Mobil uygulamamız üzerinde çalışıyoruz. Çok yakında App Store ve Google Play'de yayında olacak!