/ Gündem / Bayram tatili trafiği başladı: Anadolu Otoyolu’nda yoğunluk artıyor

Bayram tatili trafiği başladı: Anadolu Otoyolu’nda yoğunluk artıyor

MANŞET
0

Kurban Bayramı tatilini memleketlerinde ya da tatil bölgelerinde geçirmek isteyen vatandaşların yola çıkmasıyla Anadolu Otoyolu'nun Bolu ve Düzce geçişlerinde trafik zaman zaman yoğunlaşıyor.

ANKARA-BHA Kurban Bayramı tatilinin yaklaşmasıyla birlikte şehir dışına çıkan sürücülerin hareketliliği Anadolu Otoyolu’nda kendini göstermeye başladı. Özellikle Bolu ve Düzce kesimlerinde Ankara yönüne doğru akıcı yoğunluk yaşanıyor.

“İstanbul’un Anadolu’ya açılan kapısı” olarak nitelendirilen güzergâhta, Bolu Dağı Tüneli, Köroğlu rampası ve Gerede-Karadeniz bağlantı noktalarında zaman zaman trafiğin yoğunlaştığı gözlendi. İstanbul yönünde ise şu an için ulaşım normal seyrinde devam ediyor.

Düzce geçişinde de Sinirci, Turaplar, Beyköy ve Düzce gişeleri mevkilerinde Ankara yönüne doğru araç hareketliliği artmış durumda. Bölgedeki jandarma ve Karayolları ekipleri, trafik akışının aksamaması için güzergâh boyunca önlemlerini artırdı.

Google News'te Takip Et E-Manşet haberlerini Google Haberler'den anında okuyun
YouTube Kanalimiz

Roportajlar, insan hikayeleri, belgeseller...
Binlercesi YouTube kanalimizda.

Abone Ol
Whatsapp Hattı Son dakika haberler için bizi takip edin! 0501 565 85 16
Mobil Uygulama
"

Mobil Uygulamamız Çok Yakında! Binlerce haberden anında haberdar ol, ilgi alanına göre haber oku.

"

Çok Yakında!

Mobil uygulamamız üzerinde çalışıyoruz. Çok yakında App Store ve Google Play'de yayında olacak!