/ Gündem / Bakan Tunç: Türkiye Yüzyılı’nı terör olmadan güçlü şekilde inşa edeceğiz

Bakan Tunç: Türkiye Yüzyılı’nı terör olmadan güçlü şekilde inşa edeceğiz

MANŞET
0

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Türkiye’nin geleceğinin terörden arındırılmış bir ortamda inşa edileceğini belirterek, “Ülkemizi geleceğe emin adımlarla taşıyacak, Türkiye Yüzyılı’nı terör olmadan daha güçlü bir şekilde inşa edeceğiz” dedi.

ANKARA-BHA Bakan Tunç, TBMM Başkanvekili Pervin Buldan ve DEM Parti Şanlıurfa Milletvekili Mithat Sancar ile bir araya gelerek “Terörsüz Türkiye” sürecine ilişkin kapsamlı değerlendirmelerde bulunduklarını bildirdi.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Tunç, bakanlıkta gerçekleşen kabulde, ülkenin ve milletin geleceği açısından büyük önem taşıyan “Terörsüz Türkiye” sürecinin ele alındığını belirtti.

Çalışmaların, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde ve devletin ilgili kurumlarının koordinasyonunda yürütüldüğünü vurgulayan Tunç, görüşmede TBMM Milli Dayanışma, Kardeşlik ve Demokrasi Komisyonu tarafından ortaya konulacak yol haritası kapsamındaki adımların değerlendirildiğini ifade etti.

Terörün tamamen sona ermesinin ortak bir hedef olduğunu dile getiren Bakan Tunç, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Millet olarak hepimize büyük acılar yaşatan, ülkemizin kalkınmasının ve daha da güçlenmesinin önündeki en büyük engellerden biri olan terörün tamamen sona ermesi; gençlerimizin, çocuklarımızın ve milletimizin daha huzurlu ve güvenli bir geleceğe kavuşması hepimizin ortak arzusudur.” Tunç, aziz şehitlerin ve gazilerin emanetine her zaman sahip çıkılacağını vurgulayarak, sürecin hassasiyetle yürütüleceğini belirtti.

“Ülkemizi geleceğe emin adımlarla taşıyacak, Türkiye Yüzyılı’nı terör olmadan daha güçlü bir şekilde inşa edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Google News'te Takip Et E-Manşet haberlerini Google Haberler'den anında okuyun
YouTube Kanalimiz

Roportajlar, insan hikayeleri, belgeseller...
Binlercesi YouTube kanalimizda.

Abone Ol
Whatsapp Hattı Son dakika haberler için bizi takip edin! 0501 565 85 16
Mobil Uygulama
"

Mobil Uygulamamız Çok Yakında! Binlerce haberden anında haberdar ol, ilgi alanına göre haber oku.

"

Çok Yakında!

Mobil uygulamamız üzerinde çalışıyoruz. Çok yakında App Store ve Google Play'de yayında olacak!