/ Gündem Haberleri / Bakan Göktaş: Hatay’a son 24 yılda 55 milyar liralık sosyal hizmet yatırımı yapıldı

Bakan Göktaş: Hatay’a son 24 yılda 55 milyar liralık sosyal hizmet yatırımı yapıldı

MANŞET
0

ANKARA (İGFA) - Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Asi Nehri kıyısındaki Hatay’da vatandaşların yaşamını kolaylaştırmaya yönelik sosyal hizmet çalışmalarının sürdüğünü belirtti.

Hatay’ın tarihi ve kültürel zenginliğine vurgu yapan Göktaş, kentte sosyal hizmetlerin farklı kesimlere ulaştırılması için çalışmaların devam ettiğini ifade etti.

47 KURULUŞLA ÇOK YÖNLÜ HİZMET Bakan Göktaş’ın paylaşımında yer alan bilgilere göre, Hatay’da son 24 yılda toplam 55 milyar liralık yatırım ve destek sağlandı. Kentte faaliyet gösteren 47 kuruluş aracılığıyla da çok yönlü sosyal hizmet sunuluyor.

Söz konusu hizmetler kapsamında ailelere, çocuklara, gençlere, yaşlılara ve engelli vatandaşlara yönelik maddi destekler sağlanırken, farklı ihtiyaç gruplarına yönelik sosyal hizmet çalışmalarının da sürdürüldüğü belirtildi.

Bakan Göktaş, paylaşımında Hatay’da vatandaşların hayatını kolaylaştırmaya yönelik sosyal hizmetlerin devam ettiğini vurguladı.

Google News'te Takip Et E-Manşet haberlerini Google Haberler'den anında okuyun
YouTube Kanalimiz

Roportajlar, insan hikayeleri, belgeseller...
Binlercesi YouTube kanalimizda.

Abone Ol
Whatsapp Hattı Son dakika haberler için bizi takip edin! 0501 565 85 16
Mobil Uygulama
"

Mobil Uygulamamız Yayında! Binlerce haberden anında haberdar ol, ilgi alanına göre haber oku.

"

Çok Yakında!

Mobil uygulamamız üzerinde çalışıyoruz. Çok yakında App Store ve Google Play'de yayında olacak!