/ Gündem / Bahçeli: Türk bayrağı bağımsızlığımızın simgesidir

Bahçeli: Türk bayrağı bağımsızlığımızın simgesidir

MANŞET
0

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Mardin’de Türk bayrağına yönelik saldırıya ilişkin yazılı açıklama yaparak provokasyonlara dikkat çekti.

ANKARA-BHA MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Mardin’in Nusaybin ilçesinde Türk bayrağına yönelik gerçekleştirilen saldırıyla ilgili yazılı bir açıklama yayımladı.

Bahçeli, “Terörsüz Türkiye” ve “Terörsüz Bölge” hedefleri doğrultusunda atılan adımların hız kazanmasıyla birlikte provokasyonların da arttığını ifade etti. Bahçeli, açıklamasında, terörle mücadele sürecinde barış ve istikrar ortamının güçlenmesinin bazı çevreleri rahatsız ettiğini belirtti.

Türkiye’nin ve bölge ülkelerinin güvenlik arayışlarına karşı çeşitli mihrakların provokatif girişimlerde bulunduğunu vurgulayan Bahçeli, bu girişimlerin “Terörsüz Türkiye” hedefini sekteye uğratmaya yönelik olduğunu kaydetti.

Nusaybin’de yaşanan bayrak olayına değinen Bahçeli, Türk bayrağına yönelik saldırının bugüne kadar yaşanan provokasyonlar arasında en ağır olanlardan biri olduğunu ifade etti.

Bahçeli, olayın tüm yönleriyle araştırılması gerektiğini belirterek, saldırının arkasında yer alan kişi ya da yapıların tespit edilerek cezalandırılması çağrısında bulundu. Açıklamasında, Türk bayrağının bağımsızlığın, milli birlik ve beraberliğin simgesi olduğunu vurguladı.

Bahçeli, terörle mücadelede kararlılığın sürdürüleceğini belirterek, provokasyonlara karşı dikkatli olunması gerektiğini kaydetti. Açıklamasında ayrıca, terör örgütleriyle mücadelede taviz verilmeyeceğini ve milli değerlere yönelik saldırılara karşı gerekli adımların atılacağını ifade etti.

Google News'te Takip Et E-Manşet haberlerini Google Haberler'den anında okuyun
YouTube Kanalimiz

Roportajlar, insan hikayeleri, belgeseller...
Binlercesi YouTube kanalimizda.

Abone Ol
Whatsapp Hattı Son dakika haberler için bizi takip edin! 0501 565 85 16
Mobil Uygulama
"

Mobil Uygulamamız Çok Yakında! Binlerce haberden anında haberdar ol, ilgi alanına göre haber oku.

"

Çok Yakında!

Mobil uygulamamız üzerinde çalışıyoruz. Çok yakında App Store ve Google Play'de yayında olacak!