/ Gündem Haberleri / Artvin Ticaret Borsası'ndan fındık üretim tesisine ziyaret

Artvin Ticaret Borsası'ndan fındık üretim tesisine ziyaret

MANŞET
0

Bayram SARAYOĞLU / ARTVİN (İGFA) - Artvin Ticaret Borsası heyetinin gerçekleştirdiği ziyarete Yönetim Kurulu Başkanı Osman Akyürek, Meclis Başkanı Ömer Hacıoğlu, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Hakan Ermiş ve Serhan Aydemir, Meclis Başkan Yardımcı Uğur Turan, Yönetim Kurulu Üyesi Şenol Şahin Çelebi ve Genel Sekreter Anıl Gürkan Ersöz katıldı.

Murgul ilçesinde faaliyet gösteren fındık üretim tesisi sahibi Selçuk ve Selim Yegin’den fındığın işlenmesi, üretim süreci ve tesisin faaliyetleri hakkında bilgi alan heyet, sektörün mevcut durumu ve üreticilerin beklentileri üzerine değerlendirmelerde bulundu.

AKYÜREK, “FINDIK, ARTVİN EKONOMİSİ AÇISINDAN ÖNEMLİ BİR ÜRÜN” Artvin Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Osman Akyürek, yerel üretimin ve Borsa üyelerimizin çalışmalarının önemine dikkat çekerek, fındığın Artvin ekonomisi açısından önemli bir tarımsal ürün olduğunu ifade etti.

Akyürek, borsanın üyeleri Selçuk ve Selim Yegin kardeşlere misafirperverlikleri için teşekkür ederek, çalışmalarında bereketli kazançlar ve başarılar diledi.

Google News'te Takip Et E-Manşet haberlerini Google Haberler'den anında okuyun
YouTube Kanalimiz

Roportajlar, insan hikayeleri, belgeseller...
Binlercesi YouTube kanalimizda.

Abone Ol
Whatsapp Hattı Son dakika haberler için bizi takip edin! 0501 565 85 16
Mobil Uygulama
"

Mobil Uygulamamız Yayında! Binlerce haberden anında haberdar ol, ilgi alanına göre haber oku.

"

Çok Yakında!

Mobil uygulamamız üzerinde çalışıyoruz. Çok yakında App Store ve Google Play'de yayında olacak!