/ Gündem Haberleri / Antalya’da ulaşım ağı güçleniyor

Antalya’da ulaşım ağı güçleniyor

MANŞET
0

ANTALYA (İGFA) - Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Temmuz ayı olağan meclis toplantısı Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Büşra Özdemir, başkanlığında gerçekleştirildi.

145 gündem maddesinin görüşüldüğü mecliste Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Büşra Özdemir, gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Başkan Vekili Özdemir, Büyükşehir Belediyesi olarak vektörle mücadele çalışmalarının tüm hızıyla sürdüğünü belirtti.

Sivrisinek ve karasinek şikayetlerine ilişkin vatandaşlardan gelen başvuruların yüzde 65 oranında azaldığını aktaran Büşra Özdemir, “Yaz sıcaklarının başlamasına rağmen zaman zaman yağışlar alıyoruz.

Ekiplerimiz 640 kilometrelik sahil bandı olan şehrimizde hem karadan hem denizden vektörle mücadele ediyor. Ege ve Akdeniz bölgemiz dikkate alındığında, bu coğrafi şartlar göz önünde bulundurulduğunda Antalya’mız vektörle mücadelede çok başarılı bir noktadadır” dedi.

ALTINTAŞ’I AYAĞA KALDIRIYORUZ Altıntaş Mahallesi’nde içme suyu ve kanalizasyon altyapısının büyük ölçüde tamamlandığını, yağmur suyu çalışmalarının devam ettiğini aktaran Özdemir, “Kronik imar problemi olan bir bölgenin sorununu çözerek Altıntaş’ı ayağa kaldırıyoruz” dedi.

Şehrin farklı noktalarında yürütülen çalışmalara da değinen Özdemir, Yüzüncü Yıl Bulvarı’nda asfalt, peyzaj ve aydınlatmayı kapsayan bütüncül bir çalışma yürütüldüğünü, Gazi Bulvarı’nda yol genişletme çalışmaları ile doğu-batı aksında trafiğin rahatlatıldığını ifade etti.

Google News'te Takip Et E-Manşet haberlerini Google Haberler'den anında okuyun
YouTube Kanalimiz

Roportajlar, insan hikayeleri, belgeseller...
Binlercesi YouTube kanalimizda.

Abone Ol
Whatsapp Hattı Son dakika haberler için bizi takip edin! 0501 565 85 16
Mobil Uygulama
"

Mobil Uygulamamız Yayında! Binlerce haberden anında haberdar ol, ilgi alanına göre haber oku.

"

Çok Yakında!

Mobil uygulamamız üzerinde çalışıyoruz. Çok yakında App Store ve Google Play'de yayında olacak!