/ Gündem Haberleri / Antalya’da korku dolu anlar: Falezlerden atladı

Antalya’da korku dolu anlar: Falezlerden atladı

MANŞET
0

Antalya’da yaklaşık 40 metrelik falezlerden denize atlayan genç, boğulma tehlikesi geçirdi. Ölümle burun buruna gelen genci, o sırada denizde Ayakta Kürek Sörfü (SUP) yapan vatandaşlar kurtardı. O anlar cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.

ANTALYA - BHA  Antalya’da yürekleri ağza getiren olay, falezler bölgesinde meydana geldi. İddiaya göre, yaklaşık 40 metre yüksekliğindeki falezlerden denize atlayan genç, suya düştükten sonra zor anlar yaşamaya başladı.

Bir süre sonra çırpınarak yardım isteyen genci fark eden vatandaşlar hemen harekete geçti. O sırada bölgede Ayakta Kürek Sörfü (SUP) yapan kişiler, gence ulaşarak su üstünde tutmaya çalıştı. İhbar üzerine olay yerine sevk edilen ekiplerin de müdahalesiyle genç güvenli şekilde kıyıya çıkarıldı.

Boğulma tehlikesi geçiren gencin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, metrelerce yükseklikten denize atladığı ve ardından yaşanan panik dolu anlar çevredeki vatandaşların cep telefonu kameraları tarafından kaydedildi.

Yetkililer, falezlerden denize atlamanın ciddi yaralanmalara ve can kaybına neden olabileceğini belirterek vatandaşları dikkatli olmaları konusunda uyardı.

Google News'te Takip Et E-Manşet haberlerini Google Haberler'den anında okuyun
YouTube Kanalimiz

Roportajlar, insan hikayeleri, belgeseller...
Binlercesi YouTube kanalimizda.

Abone Ol
Whatsapp Hattı Son dakika haberler için bizi takip edin! 0501 565 85 16
Mobil Uygulama
"

Mobil Uygulamamız Yayında! Binlerce haberden anında haberdar ol, ilgi alanına göre haber oku.

"

Çok Yakında!

Mobil uygulamamız üzerinde çalışıyoruz. Çok yakında App Store ve Google Play'de yayında olacak!